2777
2789

گفتن برو متخصص ریشه میگه شیش تومن میگیرم عصب کشی میکنم می‌خوام ببینم برم جاهای دیگه ممکنه انجام بدن؟

به هر حال من با اینکه پیش متخصص نرفتم و پیش پزشک عمومی دندون پزشک اونم تو مطبش رفتم عصب کشیم پنج و سیصد شد

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون عصب کشیش تخصصی هست که باید برید پیش متخصص ریشه معمولی برید دچار مشکل میشید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اره خواهرم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

۶ تومن ک خوبه تخصصش ریشه و اینقدر کم گفته !!!! 

من پیش دکتر عمومی عصب کشی کردم همین حدودها بود . 

تخصصش ریشه بهتره برا عصب کشی 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
۶ تومن ک خوبه تخصصش ریشه و اینقدر کم گفته !!!! من پیش دکتر عمومی عصب کشی کردم همین حدودها بود . تخصص ...

اینجا دکتر عمومی گرون ترین قیمتش ۲۵۰۰ هست ریشه هم از چهارتا شیش

اینجا دکتر عمومی گرون ترین قیمتش ۲۵۰۰ هست ریشه هم از چهارتا شیش

نگاه ب قیمت نکن . من دندونما دکتر عمومی عصب کشی کرد بعد چند سال مشکل پیدا کرد گفت باید بکشی چون درست عصب کشی نشده بود ولی این مشکلات برا دندونی ک دکتر تخصص ریشه درست میکنه پیش نمیاد . الان خودت ببین ی دندون ایمپلنت بشه چقدر گرون درمیاد الکی ی هزیته الان بدی برای عصب کشی چند سال دیگه بدی بکشی بعدم ایمپلنت میگی کاش همون سال رفته بودم دکتر ریشه 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....