بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ممنون که جواب دادی چطوری میشه کنترلش کرد شبا من خواب ندارم از درد دکتر عمومی رفتم گفت اگ بعد زایمان ...
من رشتم پزشکی نیست اینم شنیدم که خواهر دوستم داشته ولی بنظرم اصلا نباید به نظر پزشک عمومی افاقه کرد حتما برین متخصص . با دکتر زنان که تحت نظرین درمیون بزارین بپرسین چه متخصصی برین بهتره .نگران نباشین خواهر دوستم بعد زایمان کم کم علائمش از بین رفت ولی برین پیش دکتر حتما
برو ارتوپد.اصلا عملش سخت نیست.فقط اگر باید عمل بشی تاخیر نکن.چون بعدا نتیجه نمیگیری میگی عمل خوب نیست مثل خیلیا چون عصب تحت فشار اسیب ببینه دیگه درست نمیشه.نیم ساعتم طول نمیکشه.فقط بعد عمل باید یه مدت کسی کمکت باشه.یه شکاف کوچیک کف دست میزنن
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
من باید ام ار آی بدم که مشخص بشه از کدوم ناحیه شروع میشه من کار سنگین انجام بدم گردنمو نمیتونم تکون ...
کدوم شهری
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷