2777
2789
عنوان

چرا نی نی ها اینقدر بی وفا شدن

256 بازدید | 22 پست

یعد از هفت ماه (پسرم هفت ماهشه) اومدم خونه ی متدرم .چند روزه میام و شبا میریم خونه. اونوقت دیگه پسره هفت ماهم ب مامانم میگه مامان و دیگه سمت من نمیاد و همش میچسبه ب مادرم و بهونشو میگیره

بچه ها همه اینجورین؟من یکم میترسم نکنه دیگه منو دوس نداشته باشه

جدا ازین دلم نمیخواد یه روزی ب مادرشوهرم بچسبه چون مادر شوهرم هم پیش دعانویس میره همش هم بدجنسه هم بدذات هم دورو

آخی نی نی 😍😍

ذات بچت وابسته ست سریع وابسته میشه روش کارکن یکم وابستگی کم بشه تو آینده خودش بیشتر اذیت میشه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لطفا تا قبل از این اینکه با دنیا و ذهن و ساختار مغزی بچه ها آشنا نشدید اقدام به فرزند آوردن نکنید دوستان

دوست عزیز اون فقط یه بچه اس...

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

عادیه ...من خواهرام که میان خونه مون،خواهر زاده هام فقط میچسبن به من چون باهاشون بازی میکنم و خوراکی میخرم....بچه ها همه شون این جورن...خوب تو خونه شمارو میبینن عادی میشه اون چند ساعت مهمونی رو دلشون میخواد با بقیه هم باشن

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

لطفا تا قبل از این اینکه با دنیا و ذهن و ساختار مغزی بچه ها آشنا نشدید اقدام به فرزند آوردن نکنیددوس ...

بلد نیستی نظر بدی توهین نکن .ب تو ربطی نداره من خواستم بچه بیارم یا نه.فقط سوال کردم بلد نیستی حرف نزن

بی وفا نیست. پیش هر کی بهش خوش بگذره پیش همون می‌ره. یه بازنگری توی رفتارت بکن شاید توی بعضی موقعیت ها یه تغییراتی لازمه بدی.

از طرفی هر کی نیازهای بچه رو برطرف کنه بچه تا آخر عمر بهش دلبسته میشه

بلد نیستی نظر بدی توهین نکن .ب تو ربطی نداره من خواستم بچه بیارم یا نه.فقط سوال کردم بلد نیستی حرف ن ...

نه من توهین نکردم

مخاطب حرفم تو خط اول شما نبودید، سایر دوستان بودن

یه توصیه دوستانه بود برای بقیه که با علم و آگاهی بیشتر اقدام به فرزند دار شدن بکنن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
بی وفا نیست. پیش هر کی بهش خوش بگذره پیش همون می‌ره. یه بازنگری توی رفتارت بکن شاید توی بعضی موقعیت ...

اره مادرم همش میخندونتش

من انقدر مادرشوهرم اومد خونم تیکه انداخت بهم موقع شیر دادن بچه انقدر اذیتم کرد تو این هفت ماه اصلا نخندیدم