2789
عنوان

سریال ترکی

74 بازدید | 4 پست

با سلام ببخشید قبلاً یه سریال ترکی دیدم اسم سریال یادم نمیاد ولی تیکه ای از داستانشو بلدم اگه دیدید و اسمشو بلدید بهم بگید داستان اونجوری بود که یه برادر و خواهری بودن که نقش اصلی اون سریال رو بازی می‌کردن داداش با یه دختری عروسی کرد و برادر اون دختره هم با خواهر برادره ازدواج کرد بعد برادر و خواهر دست همدیگه رو گرفتن و از عمارتشون خارج شدن رفتن کنار دختر و مرده و جالب اینجا بود دختره خوشش از برادر اون یکی دختر میومد ولی اون یکی دختره هم بدش از پسره میومد مثل خواهر عوضی و برادر عوضی شده ولی یکی از خواهران بدش از شوهرش میومد ولی یکی از دخترا خوشش از شوهرش میومد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

[QUOTE=351260460]مغزم *** پیچ شد [/QUOTE 

بده به عنوان اسم مثلاً جا بندازم مثلاً علی یه خواهر داره اسمش لیلا بعد یه دختر مثلا فاطمه میاد باعلی عروسی می‌کنه برادر فاطمه هم با لیلا عروسی می‌کنه ولی فاطمه خوشش از علی میاد ولی لیلا بدش از برادر فاطمه میاد

یاقوت کبود یه سرچ بزن ببین اینه

متاسفانه نبود ببخشید ولی فکر کنم اون سریالی که دنبالش بودم مال 97یا 98بوده قدیمیه هرکاری میکنم تو ویکی پدیا یا کل سریال های ترکیه ای رجوع میکنم پیداش نمیشه خلاصه بازهم ممنون