2777
2789

از وقتی که فهمیدن من رشته ام تجربیه دوازدهم که رفتم همش به بابای من گیر میدن توی اداره همش به بابام میگن دخترت چی کار کرد؟ درساش چطوره؟ کجا درس می خونه؟ چرا درس می خونه؟ نمراتش چجوریه؟ حالا هم که همش می پرسن ترازش چطوریه؟ کنکورش چطوری بود؟ به خدا دیوونم کردن 😡 چون اینجوری بابام همش داره خجالت میکشه 😣 بمیرم برای بابام 😭 آخه روش هم نمیشه بهشون بگه به شما ربطی نداره 😭 حالا هم که قراره رتبه ها بیاد بیشتر هم شدن تازه فک و فامیل هم بهش اضافه شدن 

شما بگید من چی کار کنم 😭😭

دلم خونه 😩😩

فکر کردم تعرض و اینا منظورته،خدارو شککککر😥

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر از آدم های فضول حالم بهم میخوره خاک بر سرشون واقعا که 🤏فرهنگ و شعور و ادب ندارن

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

در مقابل هر کسی ک با سوالش حریم شخصیتونو زیر سوال میبره

لبخند بزنید و محکم بگید چطور مگه؟!!

و بعد باز بگین من ب چشم یه مرحله از زندگیم بش نگا میکنم ن همه زندگیم 😊😊😊

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯

تمام فامیلا رو بلاک کن  اگه گفتن چرا اینکارو کردی بگو گوشیت خرابه  اینکه به پدرت بگو  هرکسی پرسید بهشون بگه نمیدونم  اگه هم زیاده روی کردن    خیلی محترمانه جوابشون رو بده که دیگه نپرسن

بابات اجازه داده از دخترش بپرسن پدرت غیرت نداره مگه چرا جرات میکنن اصلا اسم تورو به زنبونشون میارن ع ...

البته اسم کوچیکم رو به زبون نیاوردن 

ولی به هر حال می دونن که بابام یه دختر کنکوری داره 

البته یه چندباری هم منو دیدن 

هیچ وقت یادم نمیره 😭

یکی از همکار های بابام که دختر خودش که چند سال پیش نتونست پزشکی بیاره چند ماه پیش به خانوادم تیکه

می داخت 😩 و به حالت مسخره میگفت حالا میبینم 😏 (منظورش که یعنی دختره تو هیچی نمیشه 😭)