nrgsssssss مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 547 عنوان رتبه کنکور 🥲 387 بازدید | 20 پست بابا دیشب خواب رتبه مو دیدم حالت تهوع گرفتم دیگه🥲😂نمیدونم چیکار کنم نمیدونم رفتنی ام یا موندنی چه وضعیته 🥺 چرا نمیگنتازه بعدش باید منتظر نتایج انتخاب رشته بمونیم دیگ طاقت ندارم خیلی طولش دادن😢😭 مولانا خدا رو قشنگ تعریف میکنه:گر هزاران دام باشد در قدم چون تو بامایی نباشد هیچ غم... :) 1403/06/06 | 11:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18913 ای خدا بگم چیکارت کنه تاپیک و دیدم فک کردم رتبه ها اومدن چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
پیچک6436 عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 6172 من خواب دیدم مامانم اومد گف رتبه ها اومد میگم رتبهههه هاااا اووومددددیعنی با جیغ از خاب پریدم .از ساعت پنج تاحالا بغض کردم چون میدونم دیگه قراره بیان |هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|
nrgsssssss مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 547 ای خدا بگم چیکارت کنه تاپیک و دیدم فک کردم رتبه ها اومدن نه بابا🤣🤣🤣 ببشید مولانا خدا رو قشنگ تعریف میکنه:گر هزاران دام باشد در قدم چون تو بامایی نباشد هیچ غم... :)
mohadeseh2006 عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1256 وای فک کردم میگی بابام رتبمو دیدهفکر کردم اومدن خدا خفت نکنه😂😐
mohadeseh2006 عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1256 چون انصراف فرهنگیان تا امروز وقت داشته احتمالا فردا رتبه ها بیان
nrgsssssss مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 547 من خواب دیدم مامانم اومد گف رتبه ها اومد میگم رتبهههه هاااا اووومددددیعنی با جیغ از خاب پریدم .از س ... اره بخدا استرس شدید گرفتم موهام میریزع😂🥲تو همه کار دارم گند میزنم اصن حالم بده بدجور خواب دیدم رتبه ام خعلی خوب شدایشالا دوتامون ب خواستمون برسیم🥺😍❤️💋 مولانا خدا رو قشنگ تعریف میکنه:گر هزاران دام باشد در قدم چون تو بامایی نباشد هیچ غم... :)
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18913 نه بابا🤣🤣🤣 ببشید 😅💔💙 چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
fiftyfiftygirl عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 6242 برای پزشکی شهرستان تراز چند میخواد؟؟ کف فکر کنم ۹۵۰۰ 🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
fiftyfiftygirl عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 6242 من خواب دیدم مامانم اومد گف رتبه ها اومد میگم رتبهههه هاااا اووومددددیعنی با جیغ از خاب پریدم .از س ... وا یا خدا یعنی اینقدر ارزش داره که خودتو داری داغون میکنی 🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
پیچک6436 عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 6172 اره بخدا استرس شدید گرفتم موهام میریزع😂🥲تو همه کار دارم گند میزنم اصن حالم بده بدجور خواب دیدم رتب ... انشالله |هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|
nrgsssssss مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 547 منم منتظرانتخاب رشته ارشدم خسته شدم ازمنتظرموندن وای اتفاقا منم منتظر نتایج کارشناسی ارشدم استعدادای درخشان ک بدون کنکور میرن😂من اگ کنکور قبول نشدم امسال باید برم کارشناسی ارشد بخونم و واس سال دیگ کنکور بدم مولانا خدا رو قشنگ تعریف میکنه:گر هزاران دام باشد در قدم چون تو بامایی نباشد هیچ غم... :)
پیچک6436 عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 6172 وا یا خدا یعنی اینقدر ارزش داره که خودتو داری داغون میکنی نه ولی وقتی هیچ راهی برا پیشرفت نداری وقتی محیط خونه برات اذیت کنندس ولی کلی مشکل روحی داریاره ارزش داره قبول بشی بری یه محیط دیگه حداقل زندگی کنی |هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|