2777
2789
عنوان

رتبه کنکور 🥲

387 بازدید | 20 پست

بابا دیشب خواب رتبه مو دیدم 

حالت تهوع گرفتم دیگه🥲😂

نمیدونم چیکار کنم 

نمیدونم رفتنی ام یا موندنی 

چه وضعیته 🥺 چرا نمیگن

تازه بعدش باید منتظر نتایج انتخاب رشته بمونیم 

دیگ طاقت ندارم خیلی طولش دادن😢😭

مولانا خدا رو قشنگ تعریف میکنه:گر هزاران دام باشد در قدم چون تو بامایی نباشد هیچ غم... :)

من خواب دیدم مامانم اومد گف رتبه ها اومد میگم رتبهههه هاااا اووومدددد

یعنی با جیغ از خاب پریدم .‌از ساعت پنج تاحالا بغض کردم چون میدونم دیگه قراره بیان

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا بگم چیکارت کنه تاپیک و دیدم فک کردم رتبه ها اومدن

نه بابا🤣🤣🤣 ببشید 

مولانا خدا رو قشنگ تعریف میکنه:گر هزاران دام باشد در قدم چون تو بامایی نباشد هیچ غم... :)
من خواب دیدم مامانم اومد گف رتبه ها اومد میگم رتبهههه هاااا اووومددددیعنی با جیغ از خاب پریدم .‌از س ...

اره بخدا استرس شدید گرفتم موهام میریزع😂🥲

تو همه کار دارم گند میزنم اصن حالم بده بدجور 

خواب دیدم رتبه ام خعلی خوب شد

ایشالا دوتامون ب خواستمون برسیم🥺😍❤️💋

من خواب دیدم مامانم اومد گف رتبه ها اومد میگم رتبهههه هاااا اووومددددیعنی با جیغ از خاب پریدم .‌از س ...

وا یا خدا یعنی اینقدر ارزش داره که خودتو داری داغون میکنی

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

اره بخدا استرس شدید گرفتم موهام میریزع😂🥲تو همه کار دارم گند میزنم اصن حالم بده بدجور خواب دیدم رتب ...

انشالله

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

منم منتظرانتخاب رشته ارشدم خسته شدم ازمنتظرموندن

وای اتفاقا منم منتظر نتایج کارشناسی ارشدم استعدادای درخشان ک بدون کنکور میرن😂

من اگ کنکور قبول نشدم امسال باید برم کارشناسی ارشد بخونم و واس سال دیگ کنکور بدم 

وا یا خدا یعنی اینقدر ارزش داره که خودتو داری داغون میکنی

نه ولی وقتی هیچ راهی برا پیشرفت نداری وقتی محیط خونه برات اذیت کنندس ولی کلی مشکل روحی داری

اره ارزش داره قبول بشی بری یه محیط دیگه حداقل زندگی کنی