2777
2789
عنوان

مستجر قبلی خیلی کثیف بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 34 پست

فقط چارش پودر معجزه هست 

با هیچ شوینده ای پاک نمیشه 

منزل من دست مستأجر بود زود پز ترکونده بود داخلش افتضاح تخلیه کردند نیرو خدماتی گرفتم 

با  پودر معجزه تمیز کردند آسان و سریع 

ردی از چربی نمی‌مونه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیج و مهرش کردن نمی سه به اسونی جداش کرد ولی هر وقت نگاش می کنم حالم بهم می خوره ازش زرد اصلا

اسی تجربه اشدارم فقط با انزکتور شور ماشین پاک میشه همسرت میدونه چیه بگو بخره 

همتا اسم خـودمه♥

گاز پاک کن بزن بعد روش سلفون بکش چند ساعت بمونه. توی یوتیوب پیجهای تمیزکاری خونه رو ببین. گازهای خیلی کثیف رو اینطوری تمیز می کردند. البته من با اسکاچ و پاک کننده چندمنظوره و وایتکس تمیز کردم. خیلی سخت بود ولی شد. 

وای وای ما خونه تحویل گرفتیم گوه دونی رسما گوه دونی طرف تو کثافط زندگی میکرده کل خونه چربی و کثافت یماهه امدیم اینجا مثلا تازه ساخته ۴ سال فقط دست اینا بوده بخدا دهنم صاف شده یسره درحال شستشو و تمیزکاری طرف لباس زیرش افتاده پشت پکیج اونو برنداشته  حداقل ابروی خودش نره خونشو میشناختم با پست براش میفرستادم 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
تازه کابینتارو هم صاحب خونه عوض کرد خیلی نجس بود یادم میوفته قبلش چجوری بود حالم بد میشهتوی همون گند ...

نه این کابیناش زیاد خراب نیست ولی هزاران هزار سوسک ریز داشت قبلش بهش گفتم سوسک که نداره گفت نه عزیزم سوسک نداره ولی من کلا سم پاشی کردم هفته قبل با آب داغ کابینارو شستم خستم خیلی خستم 

چربیاش چند سالست به نظرت یا معجزه می ره

شک نکنید که می‌ره 

یک وان‌ پلاستیکی بذارید داخلش آب خیلی داغ بریزید 

پودر ماشین لباسشویی و اون پودر معجزه رو بریزید داخلش 

چهارچوب هود و فیلترش و شعله های اجاق گاز همش بریزید داخل مواد بذارید چند ساعت بمونه 

بعد دستکش بپوشید با اسکاچ یک لایه بکشید می‌ره 

چون چربی ها تو اون مواد حل میشن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
وای وای ما خونه تحویل گرفتیم گوه دونی رسما گوه دونی طرف تو کثافط زندگی میکرده کل خونه چربی و کثافت ی ...

تو باغچه یه عالم مای بیبی بود بهش گفتم لطفا اشغاباتپ جمع کن عین خیالش هم نبود