2777
2789
عنوان

مستجر قبلی خیلی کثیف بوده

655 بازدید | 34 پست

هود آنقدر چربی داره با هیچی پاک نمی شه چون خیلی کهنه ست نه با سیم نه با کاردک چیکارش کنم 

همه وسایلی که بدردش نمی خورده رو هم همونجا واسه من گذاشته باید خودم بندازم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی فرهنگن

کارت سخته ولی نشد نداره 

قرص ماشین ظرفشویی رو تو آب گرم حل کن زیاد رقیق نباشه بعد با پارچه محکم بکش اگه دستت قدرت نداره بده به همسرت 

چربی برهای نانو هم هستند 

یه پیج معتبر فالو دارم اما نمیدونم ارسال سراسر کشور دارن یا نه میخوای بهت بدم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بعضیا همینقدر کثیفن چون فکر میکنن خونه خودشون نیست باید تمیزی نکنند نمیدونم خودشون چجوری زندگی میکنن ...

ولی خونه خودشونه🤦‍♀️

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

باسیف تمیز میشه

لکه اگه قدیمی باشه سیف اصلا کاربرد نداره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ببر حموم اب داغ بریز روش بمونه خیس بخورهچند ساعت بعد دوباره اب داغ بریز روش بار سوم با سیم و تاید بس ...

پیج و مهرش کردن نمی سه به اسونی جداش کرد ولی هر وقت نگاش می کنم حالم بهم می خوره ازش زرد اصلا

حآلا من برات بگم خونه ای که اومدم قبلش افغانی بوده خدا لعنتشون کنه اینقدر نجست بود تمام در و دیوارو جرمگیر و وایتکس زدم کل خونه رو هم رنگ کرد صاحب خونه ولی هنوزم دلم یه طوریه

نمیدونم چرا به اینا خونه میدن محله اش هم بالا هست این افغانیا همه جا رخنه کردن

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️