چقدر سخته علاوه بر استرس کرایه خونه استرس جایجایی هم داری خدا کمک همه مستاجرا کنه هنوز سه سال دیگه خونه ام آماده میشه استرس دارم چجوری این سه سال مستاجری و جابجایی تحمل کنم شما چکار میکنید
وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حداقل میدونی سه سال دیگ قراره خونه داشده باشی مامان من ۲۰ سال فقد مستجر بود امیدیم نداشدیم به خونه خریدن بعد ۲۰ سالم نمیدونم چجوری یهویی تونستیم خونه بگیریم😐😂💔
من سه ساله اینجام حالا پسرش زن گرفته باید اردیبهشت خرداد پاشم از الان غصم گرفته
منم مادر شوهرم گفت بعد ماه صفر عروسی برادر شوهرمه از اینجا بلند شید دقیقا روزی که مشکل برامون پیش اومد نمیدونی چی کشیدم دست تنها هنوزم کامل تموم نکردم چیدمان رو
ما هم مستاجریم اما صابخونمون خیلی خوبه باهم همه راه میام ۸ سال میشه اینجاییم امسال هم بستیم قرار داد رو منم خودم نمیخوام برم اینجا دوست و رفیق دارم و اینا اما خب سر گیر من امسالم موندن مدرسه مونم عوض شد