2777
2789

چقدر سخته علاوه بر استرس کرایه خونه استرس جایجایی هم داری خدا کمک همه مستاجرا کنه هنوز سه سال دیگه خونه ام آماده میشه استرس دارم چجوری این سه سال مستاجری و جابجایی تحمل کنم شما چکار میکنید

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته من تازه جا به جا شدم داغون شدم یعنی

من سه ساله اینجام حالا پسرش زن گرفته باید اردیبهشت خرداد پاشم از الان غصم گرفته

الحمدلله که سه سال دیگه صاحب خونه میشی کسایی که تا آخر عمر با بچه های قد ونیم قد مستأجر هستن چی بگن😔

تحمل کن عزیزم سه سال زود میگذره ان شاا..به خوشی وسلامتی بری خونه خودت واستون پر برکت باشه🙏🧿

من سه ساله اینجام حالا پسرش زن گرفته باید اردیبهشت خرداد پاشم از الان غصم گرفته

منم مادر شوهرم گفت بعد ماه صفر عروسی برادر شوهرمه از اینجا بلند شید دقیقا روزی که مشکل برامون پیش اومد نمیدونی چی کشیدم دست تنها هنوزم کامل تموم نکردم چیدمان رو

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
نمیشه اون خونه ای که هستین رو برا چند سال اجاره کنین

سه ساله هستم تا اردیبهشت خرداد هم میشینم ولی پسرش زن گرفته باید سال بعد پابشم از الان غصم گرفته چون پسرش عروسی بگیره دیگه میاد تو خونه باباش

ما هم مستاجریم اما صابخونمون خیلی خوبه باهم همه راه میام ۸ سال میشه اینجاییم امسال هم بستیم قرار داد رو منم خودم نمی‌خوام برم اینجا دوست و رفیق دارم و اینا اما خب سر گیر من امسالم موندن مدرسه مونم عوض شد