2777
2789

چون اب به اون قسمت نمی رسه کلا باید هر چیزی که مانع اب رسین میشه پاک کرد

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما وضوتو بگیر،غسلتم بکن نمازتو بخون،ان شاءالله قبوله

عزیزم ایشون لاک بزنه و بر اساس حرف شما نماز و غسلشم انجام بده اون دنیا بگن باعثش شما بودی گردن میگیری ؟ درست نیست دیگه با لاک چرا گردن خودت میندازی 

والا هر چیزی قاعده خودش رو داره ..اگه رعایت نکنید به نظرم دیگه اون ارزش خودش رو از دست میده ..وضو و غسل هم همینطور 

شما اگه لاک دوست دارید خب یه لاک  بزنید که بتونید راحت پاک کنید و وضو یا غسل بگیرید و دوباره بزنید ...ضمن اینکه در زمان پریودی که دیگه وضو و غسل ندارید میتونید از زیبائی های لاک زدن دو چندان استفاده کنید ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
عزیزم ایشون لاک بزنه و بر اساس حرف شما نماز و غسلشم انجام بده اون دنیا بگن باعثش شما بودی گردن میگیر ...

مثلا الان با لاک ژل وضو بگیره نماز بخونه میره جهنم؟چه حرفیه بی منطق و نسنجیده ای میزنید حالا بخونه گناه کرده؟یکم فکر کنید خواهشا،نماز خوندن با خدا حرف زدن تو هرشرایطی گناه نیست،خدا فقط برای افراد پاک و ...نیست، لاک ژل که نمیتونه پاک کنه چیکارش کنه؟چون لاک ژل داری خدارو بزار کنار اسی دوستان رد کردن 

والا هر چیزی قاعده خودش رو داره ..اگه رعایت نکنید به نظرم دیگه اون ارزش خودش رو از دست میده ..وضو و ...

این قایده و قوانین ساختهدذهن ی تعداد ادم سلطه گره . به نطرمن برا خدا مهم نیست لاک داشته باشی یا نه

😊
مثلا الان با لاک ژل وضو بگیره نماز بخونه میره جهنم؟چه حرفیه بی منطق و نسنجیده ای میزنید حالا بخونه گ ...

عزیزم حرفتون درست خدا مهربونتر از حد تصور ماست اما قانون خدا هم سر جاشه خدا گفته نیست نیست دیگه حالا دیگه خود دانی ، فرض کن شما الان با دست الوده و نشسته غذا بخوری با دست تمیز در ظاهر فرقی نداره اما در باطن کار خودت متوجه هستی که کدومش بهتره و ضرر برات نداره 

مثلا الان با لاک ژل وضو بگیره نماز بخونه میره جهنم؟چه حرفیه بی منطق و نسنجیده ای میزنید حالا بخونه گ ...

نمیره جهنم دختر خوب ..اما ..

میگی با ژل نماز بخونه و وضو بگیره خب مشکلی نداره ...میخونه ..

بعد فکر میکنه میگه حالا یه کم موهام هم موقع نماز بیرون اومد اشکال نداره ...میخونه 

دفعه بعد میگه خب من که لاک زدم پاهام رو هم لاک بزنم قشنگتره ..مشکلی نیست که ...میزنه و میخونه ...

دیگه این ریزه ریزه ها اینقده جمع میشه که دیگه کلا ماهیت فعل مثبت از بین میره ..

باور کنید هر کاری انرژی خاص خودش رو داره و وقتی قواعدش رو رعایت نکنید کم کم اون انرژی خوبش رو از دست میده ....

درسته که میگن در هر شرایطی با خدا صحبت  کنید و مشکلی نیست اما اگه شما میتونید پاک باشید و قواعدش رو رعایت کنید اما سهل انگاری کنید دیگه به نظرم زیاد نمیشه به اون علاقه و محبت نظر مثبتی داشت ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
این قایده و قوانین ساختهدذهن ی تعداد ادم سلطه گره . به نطرمن برا خدا مهم نیست لاک داشته باشی یا نه

زیاد رو بند اول نظر نمیدم چون بحثش خیلی گسترده است ...ضمن اینکه این قواعد و قوانین صرفا برای نماز و وضو و قواعد دینی مسلمونا نیست ..هر چیزی تو دنیا(چه طبیعی چه غیر طبیعی ) طبق قواعد خاصی پیش میره ..