2777
2789
عنوان

شوهرم

325 بازدید | 13 پست

ساعت کاری شوهرم تا ۹شبه  بعد دیشب هشت و نیم زنگ زد گفت خستم امشبو زود میام یک ربع به نه زنگ زد گفت چایی بریز الان میرسم ساعت ده و نیم رسید خونه گفتم کجا بودی گفت تو کوچه داشتم با پسرا محل حرف میزدم هر هر هم میخندید  منو خر فرض کرده 

چند شب پیشم گفت ساعت ده میام یازده اومد گفت فامیلمون اومد پیشم با هم صحبت کردیم  

من بچه ندارم و تو خونه همیشه تنهام و تنهایی واقعا دیوونم کرده بچه دار نمیشیم 

دیشب با هم دعوا کردیم سر این کاراش هیچی هم نخوردیم خوابیدیم 

تازه من رفتم به پدر شوهرم گفتم اینجوری نمیشه این منو تو خونه قالب میزارع خر فرض کرده اونا هم طرفداری پسرشونو کردن منم خواستم برم خونه بابام اومدن جلومو گرفتن

ولی الان لباسامو پوشیدم میخام برم حالم خیلی بده 

💚

دلیلت برای قهر مناسب نیست

چند سالته؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

22

رفتن خونه پدر برای زمانیه ک بخوای جدا شی

پس دیگه حرفشم نزن

مشکلاتتونو با گفت و‌ گو کل کنید

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
رفتن خونه پدر برای زمانیه ک بخوای جدا شیپس دیگه حرفشم نزنمشکلاتتونو با گفت و‌ گو کل کنید

حل

آخه زبون نفهمه من بهش گفتم صد بار یه عذر خواهی می‌کنه براشم مهم نیس هیچی

همونم خوبه

تو هی بگو هی بگو

ببخشید ولی با رفتنت به این دلیل فقط گستاخ تر میشه

خدای نکرده کارای خیلی بدتر اگه کرد میخوای چیکار کنی؟نذار قبح رفتارش بریزه واسش

بشین محکم باهاش حرف بزن و یه قرار و قانون واسش بذار

بگو منم انسانم و نیاز به هم صحبت و معاشرت با همسرم دارم

اگه قرار به این بود که ازدواج نمیکردم

در صمن سنت خیلی کمه عزیزم،کلی وقت داری واسه بچه دار شدن