2777
2789
عنوان

خطا پرستاری

272 بازدید | 12 پست

دارم دیوونه میشم 

پرستار خودم در دسترس نبود یکی دیگه اومد وصل کنه داروی مسنا رو همراه با یه دارو دیگه  به طور همزمان از یه رگ تزریق کرد چندبارم بش گفتم که نباید با دارویی تداخل داشته بلشه ولی  گوش نداد بعد پنج ساعت تزریق پرستار ا فهمیدن اومدن سریع جدا کردن جواب درستی هم ندادن 

کسی سابقه یا اطلاعاتی داره کمک کنه

از کجا میدونستی که نباید تداخل داشته باشه؟

خب دارو خاصه واسه تزریقم حتما یه رگ میگیرن که باش هیچ دارویی از قبل وارد نشده باشه و خیلی وقته مصرف میکنم یجورایی اطلاعات دارم در اون  لحظه اصن شرایطم نرمال نبود یجورایی بی حال بودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضی دارو ها تداخلشون مشکلی نداره و اینکه مهم نیست که از یک رگ تزریق شن چون بالاخره تو بدن که مخلوط میشن ، بعد ۵ ساعت که جدا کردند خوب دیگه احتمالا نیازی به دارو نبوده و قطعش کردن ، البته بستگی داره چه دارویی بوده ، الان علائم حساسیت دارید؟؟؟

🌙✨️

بعضی دارو ها تداخلشون مشکلی نداره و اینکه مهم نیست که از یک رگ تزریق شن چون بالاخره تو بدن که مخلوط ...

نه دارو ۲۴ ساعته اس هنوز خیلی مونده اخه دارو معمولی هم نیست شرایط مصرفش زیاد پیچیده اس و خطرناک با یه اشتباه کوچیک امکان داره کامل کلیه و مثانه رو از کار بندازه

خب دارو خاصه واسه تزریقم حتما یه رگ میگیرن که باش هیچ دارویی از قبل وارد نشده باشه و خیلی وقته مصرف ...

آهان‌ پس تجربه داری انشاالله که مشکلی پیش نیاد واست ولی حالا یکی ندونه و اصلا نگه هم که اشتباه تزریق کردی چی چون طرف میگه این پرستاره من از کجا بدونم حتما درسته. اگه اعتراض میکنن سر حق و حقوق باید اطلاعات و دقتشون خیلی بالا باشه

آهان‌ پس تجربه داری انشاالله که مشکلی پیش نیاد واست ولی حالا یکی ندونه و اصلا نگه هم که اشتباه تزریق ...

به هرحال هرکی بخواد چنین دارو های خاصی مصرف کنه باید اطلاعات کامل داشته باشه من همیشه همین بیمارستان بودم پزستاراشو هم کامل میشناسم این یکی تازه کار بود وگرنه هیچوقت همچین اشتباهایی نشده بود 

اگ هیچ مشکلی نداشتی خب یعنی تداخل ندارن باهم دیگ اگ تداخل داشته باشن زود نشون میده

احتمالا از کار افتادن مثانه و کلیه هست که  فعلا زوده خودم تشخیص بدم  منتظریم تا ساعت ۹ دکتر بیاد