2777
2789
عنوان

منظورش چی بود ازین حرف

124 بازدید | 15 پست

رابطمون خوب بود یهو بیدلیل بهونه گرفت بهم توهین کرد و ایراد الکی گرفت بعد ک اعتراض کردم ب رفتارش گفت باشه بای،راحت تموم کرد منم دیگه هیچ پیامی ندادم،و اینستا آنفالوش کردم،شب پیام داد میدونستی خیلی بچه ای ،باز ج ندادم

منظورش ازین حرف چیه؟مگه نمیخواست منو دَک کنه کرد دیگه پس چ مرگشه،هرروزم استوریامو چک میکنه ریلز میفرسته بعضی وقتا پیام میده ولی ج نمیدم و انگار میخواد دوباره برگرده ولی روی خوش نشون نمیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرنسس انتظار داشته بری بگی وای برگرد بدون تو میمیرم

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
بعضیا تهدید به رفتن میکنن که طرف مقابل اصرار به موندنشون کنه و کوتاه بیاد از حرفش به نظرم از اولم قص ...

اره این دقیقا اینجوره ولی اون لحظه خیلیییی بهم برخورد حس کردم ازم زده شده

پرنسس انتظار داشته بری بگی وای برگرد بدون تو میمیرم

اره بااون پشم و ریش و هیکل گندش انتظار داره نازشو بکشم

من فقط بلدم ناز کنم بلد نیستم ناز بکشم چیکار کنم خب

گفتم شاید پای کسی وسطه منو خواسته دک کنه

نامزد سابقمه نشون بودیم ولی فقط ۱هفته۲سال پیش اومد خواستگاریمهمسنیم ۳۰

رفتاراش بخاطر ذهن بچگونشه   و گرنه اصلا مایل ب کات نیست 

ذهنش برای ی پسر ۲۰ ساله س 

معلومه روابط خیلی کمی با دخترا داشته شایدم نداشته حتی   چون اصلا رشد نکرده

رفتاراش بخاطر ذهن بچگونشه و گرنه اصلا مایل ب کات نیست ذهنش برای ی پسر ۲۰ ساله س معلومه روابط خیلی ...

اره خیلی بچس،ولی اینجورم نیس ک با دختر نبوده،اتفاقا دختربازیشم کرده خوب

اره خیلی بچس،ولی اینجورم نیس ک با دختر نبوده،اتفاقا دختربازیشم کرده خوب

ولی اصلا ذهنش با تجربه نیست  

دختربازیاش هم برا رفع تنهایی و هیجان بوده   چون من دیدم پسرایی ک برا س ک س  میخان رل بزنن خیلی خوب بلدن چکار کنن و چی بگن  و چتشون کاملا با این رل شما فرق داره