2777
2789

نمیدونم چرا اینجوری شدم نمیتونم هیچ کاری کنم  همش دلم میخواد شبا بیدار باشم روزا خواب قبلا با بچم بازی میکردم الان نمیتونم به شدت تنبل شدم گر گرفتگی شدید دارم  همش گرممه خودم تپلم میخوام رژیم بگیرم الان برعکس بیشتر میخورم همش دوست دارم بخورم نمیتونم مثل قبل رژیم بگیرم قندم ۱۱۶ میدونم شیرینی جات برام بده باز بستنی میخورم نماز میخوندم الان از تنبلی نمیتونم مثلا میخواستم برا استخدامی سخت تلاش کنم اصلا به جز خوردن و خوابیدن فیلم دیدن هیچ کاری نمیکنم حالم داره از خودم بهم میخوره یه ذره با بچخ بیچارا بازی نمیکنم دست خودم نیست بخدا همش احساس خستگی و اشتها دارم چیکار کنم 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا همینطوری بودی؟ اگه نه جدیدا چیزی عوضش شده؟ اتفاق ناراحت کننده ای افتاده؟

نه دیگه قبلا نمازم میخوندم کم بیش  رژیم اگه نمیگرفتم انقد نمیخوردم انقد خسته نبودم واسه چاقیم ناراحتم کلا میگم چرا بقیه خوشبختن من نیستم

نه دیگه قبلا نمازم میخوندم کم بیش رژیم اگه نمیگرفتم انقد نمیخوردم انقد خسته نبودم واسه چاقیم ناراحت ...

مشکلت فقط اضافه وزنه؟ یا چیزهای دیگه ایم هست که حس میکنی بقیه دارن و خوشبختن ولی تو نداری؟ 

نیکو صدام کنید❤️

[QUOTE=351229898]مشکلت فقط اضافه وزنه؟ یا چیزهای دیگه ایم هست که حس میکنی بقیه دارن و خوشبختن ولی تو نداری؟ [/QUOTEبیشتر اضافه وزن ولی ۸ساله ازدواج کرد هتوز شوهرم مسافرت نبردم مثلا اطرافیانم تو یه سال حتی سفر خارجم رفتن خسته شدم از وضعیتم تو زندگیم احساس رضایت ندارم

[QUOTE=351229898]مشکلت فقط اضافه وزنه؟ یا چیزهای دیگه ایم هست که حس میکنی بقیه دارن و خوشبختن ولی تو ...

میفهمم میتونه سخت باشه. در مورد مسافرت میتونی با همسرت صحبت کنی ببینی دلیلش چیه. 

اگه از نظر مالی مشکلی ندارید منطقی به نظر نمیاد مسافرت نبردن شما. 

در مورد اضافه وزن هم من متخصص نیستم ولی چرا به یه دکتر تغذیه مراجه نمیکنی تا کمکت کنه؟ یا مثلا ورزش رو شروع نمیکنی؟ 

اینو بگم که من قضاوتت نمیکنم من درکت میکنم و میفهمم که شرایطتت میتونه سخت باشه. 

نیکو صدام کنید❤️

میفهمم میتونه سخت باشه. در مورد مسافرت میتونی با همسرت صحبت کنی ببینی دلیلش چیه. اگه از نظر مالی مشک ...

دکتر تغذیم رفتم یه قرص ضد اشتها معرفی کرد یه اسم آلبومد اون بدتر اشتهام باز کرده بخدا مسخره به نظر میاد ورزشم خو میگم همش خوابم میاد اگه میتونستم ورزش رژیم پس چرا تاپیک زدم 

دکتر تغذیم رفتم یه قرص ضد اشتها معرفی کرد یه اسم آلبومد اون بدتر اشتهام باز کرده بخدا مسخره به نظر م ...

خب دورت بگردم بدون ورزش و رژیم که آدم وزنش تغییری نمیکنه. چه ورزشی رو امتحان کردی؟ من درست متوجه نشدم خوابت میگره بعد ورزش؟ 

نیکو صدام کنید❤️