2777
2789
عنوان

وسواس

80 بازدید | 9 پست

من اعلامیه ترحیم جوون میبینم ذهنم میگه فلانی جوون‌ می‌میره از خانواده و .. خیلی داغونم 

وسواس امونمو بریده 

آخه کی دلش میاد درباره خانوادش و بچش داداشش آبجیش این فکرارو کنه لعنت ب من 😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیز من الکیه واقعا دارم میگم با فکر تو هیچ اتفاقی نمیفته

مرسی عزیزم 

فقط تازگیا از افکار خودکشی میترسم انقد ذهنم فشار میاره میگم تمومش کنم راحت شم میترسم کارایی ک ذهنم میکرو انجام نمیدم واسه عزیزانم اتفاقات بدی بیوفته 

مرسی عزیزم فقط تازگیا از افکار خودکشی میترسم انقد ذهنم فشار میاره میگم تمومش کنم راحت شم میترسم کارا ...

نه عزیزم هیچ اتفاقی قرار نیست بیفته با فکر اینا همش وسواسه اصلا خودتو اذیت نکن هیچی نمیشه مطمئن باش 

مرسی عزیزم فقط تازگیا از افکار خودکشی میترسم انقد ذهنم فشار میاره میگم تمومش کنم راحت شم میترسم کارا ...

افکار خودکشی هم خیلی از ادما دارن گلم اهمیت نده. مهم اینکه تو این کارو نمیکنی و نمیخای. در ضمن خودکشی گناهه تحت هیچ شرایطی به خودکشی فکر نکن

وای خیلی وسواس فکری بده من از دوازده سالگی داشتم اما الان دیگه جمله های بد میاد ذهنم انقدر بده که روم نمیشه بگم 

ولی خب عملی نیست اگه وسواس تو عملیه مثلا میگه نباید برم بیرون چون اتفاق بدی برام میوفته این فکررو بزن کنار ی سوره ای بخون بعد برو بیرون اگه وسواس تمیزی داری و مغزت میگه باید چند بار دستتو بشوری ی بار بشور بیا بیرون کلا هرچی بیشتر کارایی که میگه رو انجام بدی بدتر میشه 

من خیلی عذاب کشیدم و الان هم اصلا حالم خوب نیست از جمله های بد تو ذهنم اما تو سعی کن کنترل‌کنترلشون کنی