2777
2789
عنوان

بچه ها دلم از خانواده شوهرم گرفته

548 بازدید | 27 پست

الان حدودان یکسال یه ناهه عقد کردیم ولی تو این یسال هیچ کاری برام نکردن نه عیدی اوردن نه چلگی هیچی نه یه خرید درست حسابی نه طلایی مادرشوهرم نداره همه چیزا گردن شوهرمه من قبول دارم دستش خالیه ولی نمیتونه یه روسری ساده بخره برام  بخدا منم آرزو دارم وقتی میبینم مردم برای عروساشون چکار مکننن دلم آتیش میگیره 😭

میگذره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر منی .... بدون صددرصد درکت میکنم البته مادرشوهرم روسری و لباسای خودشو از کمدش در میاورد جلوی چشمم بهم کادو میداد ! یا کیف های استفاده شده خودشو 

دستت فقط توی جیب خودت باشه 

خیلی حس بدیه 

از الان برات روشن باشه که قراره زندگیت خودت بسازی کمکی از سمت اونا در کار نیست بیشتر از ندار بودن خسیس تشریف دارن!

کنار اومدن باهاش خیییییییلییییییییی سخته ولی اگه کنار بیای  برات بی اهمیت میشه و فقط ب زندگی خودت و حال خوب خودت و همسرت فکر میکنی 

بذارم خواهد شد 

یه فکری کن به حال خودت

با کسی که نه ذوق داره نه ادب نه پول نمیشه سر کرد

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید