2777
2789
عنوان

اون کاربری که توی کابینت قایم شد

137 بازدید | 14 پست

گفت ۲۴ سالشه 

من ۲۵/۵ و گاهی اوقات از این رفتارا ازم سر میزنه 😀 

هنوز توی عالم کودکیم موندم و بنظرم اقتضای سنمه زوده ازش خارج بشم 

اون بنده خدا هم سنی نداره بذارید خوشحال باشه😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو قنداقم🙄

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

ببینم جا میشینتو کابینت یا به زور میرین اون تو همون قضیه فیل و یخجال منظورمه؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
والا من ۲۳ سالمه فوق العاده عاقلم ایشونم زمان بچگیش نیست بچگی ۱۵ سالگیه

اصلا این چیزا ملاک عاقل بودن نیست اتفاقا حرف و عمل شما باهم در تناقضه چون یه ادم عاقل هیچ وقت خودشو با کسی مقایسه یا قضاوت نمیکنه

اصلا این چیزا ملاک عاقل بودن نیست اتفاقا حرف و عمل شما باهم در تناقضه چون یه ادم عاقل هیچ وقت خودشو ...

عزیزم وقتی یکی ۳۰ سالش باشه مثل بچه های ۱۵ ساله رفتار کنه تو جامعه بهش میگن کم داره😐 دیدم ک میگم

😃حالا بیشتر جنبه فان داشت تا جایی که من خوندم ولی حرفایی که کاربر بالایی زدن بنظرم مصداق بارز سختگی ...

زندگی رو اگه سخت گرفت سخت میگذره 

من خودم خیلی خندیم توی اون تاپیک واقعا بامزه بود😀