2777
2789

یه اتفاقی افتاده خیلی از فرق گذاشتنش بین خودم و برادر هاش بهم بدجور برخورده...

چکار کنم؟

دعوا کردن و قهر و دلخوری کار درستیه با مادرم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم هرگز اینکارو نکن ببین چی بهت گفتم هرگز از گذشت و مهربونی و احترام در حق پدر مادرت پشیمون نمیشی چ در دنیا چ در اخرت دلت میاد حاضر بودم با مامان برم اون دنیا و جدا نشم ازش حتی وقتی رفت کنارش دراز کشیدم باز امن بود مثل همیشه عشق بود 😭حیفه ب خدا واسه این حرفا پدر مادرتون و ناراحت کنینن اصلا یعنی ذره ای ارزش نداره چ بخاطر مال دنیا باشه یا سهم خواهی محبتشون فقط هواشونو داشته باشین همین

نه عزیزم هرگز اینکارو نکن ببین چی بهت گفتم هرگز از گذشت و مهربونی و احترام در حق پدر مادرت پشیمون نم ...

آخه من که خواهر و برادر ندارم.....

فقط مادرمو دارم

اونم همش دنبال برادار های خودشه

این بارم واقعا بهم برخورده

چیزی نگم میترکم  

سعی میکنم....اما از عصر که فهمیدم چکار کرده جلو شوهرم خیلی خجالت کشیدم از این حجم از بی اعتنایی ش به ...

مادر منم فرق می‌زاره خیلی ولی چه کنم اصلا به روش نمیاره اینایی که مادر خوب دارن ماهارودرک نمیکنن حقم دارن

آره واقعا.....اما همیشه گفتم باید احترامشان رو داشته باشم و ... اما دیگه حس میکنم باید تو روش بیارم ...

بهمون لحن آروم بهش بگو البته اگه اثری داره برامامن من که اثری نداره کلا براش مهم نیستم

مادر منم فرق می‌زاره خیلی ولی چه کنم اصلا به روش نمیاره اینایی که مادر خوب دارن ماهارودرک نمیکنن حقم ...

آخه بین بچه های خودش فرق بزاره قابل تحمله

اما مادر من منو که تنها بچه ش هستم ول میکنه میره می‌چسبه به برادر هاش که آدم حسابش نمیکنن و سال تا سال حتی خونه ش نمیرن