2777
2789
عنوان

منظور پسره چیه

124 بازدید | 14 پست

اگر پسری بگه که خانوادش و پدرش سر خود و به زور براش رفتن خواستگاری و خودش مخالفه و چند روز توی خونشون دعواست. این چه معنی میده؟ 

اصلا چرا باید اینو به دوس دخترش بگه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواد بگه من خیلی خوبم‌ اگه ازدواج کردم به اجبار بوده نه خواسته خودم

البته این وسط احتمال هم هست که دوست دخترشو یا یکی دیگه رد دوست داره

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

میخواد بگه من خیلی خوبم‌ اگه ازدواج کردم به اجبار بوده نه خواسته خودمالبته این وسط احتمال هم هست که ...

یعنی منظورت اینه که میخواد حس حسادت دختره رو تحریک کنه؟ 

چون دختره بهش قبلا گفته که من قصد ازدواج ندارم و میخوام از ایران برم

یعنی منظورت اینه که میخواد حس حسادت دختره رو تحریک کنه؟ چون دختره بهش قبلا گفته که من قصد ازدواج ندا ...

شاید میخواسته کم نیاره جلو دختره 

چون دختره با این حرفش عملا گفته نمیخوامت

شاید میخواسته کم نیاره جلو دختره چون دختره با این حرفش عملا گفته نمیخوامت

دختره هم از نظر تحصیلات و هم محل زندگی و هم خانوادگی از پسره بالاتره

یعنی در واسع پسره خونشون اطراف شهره و پدرش هم کشاورزه ولی دختره پولداره و خونشون بالاشهره 

هیچ جوره به هم نمیان ولی همدیگرو دوس دارن و دختره چون میخواد بره خارج گفته ازدواج نمیکنم

دختره هم از نظر تحصیلات و هم محل زندگی و هم خانوادگی از پسره بالاترهیعنی در واسع پسره خونشون اطراف ش ...

اون دختر خودتی؟؟!

به نظرم داری اون پسرو وابسته خودت میکنی 

دلش میشکنه

اون دختر خودتی؟؟!به نظرم داری اون پسرو وابسته خودت میکنی دلش میشکنه

نه خودم نیستم. 

خب پسره اگه وابسته میشه چرا به دختره گفته من اهل ازدواج نیستم؟! که دختره هم از لجش اینو بگه

چه وابستگی؟ وقتی میگه برام رفتن خواستگاری اما دعوا کردم گفتم نمیخوام

حالا قسمتیش هم همینه،چون دختره گفته قصدم ازدواج نیس اینم خواسته یه کم بسوزونه دخترهررو مثلا

اینا همش یکماهه با هم آشنا شدن فقط هم یکبار همدیگرو دیدن، بعد یهو چطوری سر و کله ی خواستگار برای پسره پیدا شده؟! 

پسره قربون صدقه اش میرفته بعد یهو سرد شده جوابشو خوب نمیداده، این دختره گفته چرا سرد شدی؟ 

پسره گفته توی خونمون چند رو زه دعواس برام سر خود رفتن خواستگاری و قول دادن