2777
2789
عنوان

کاش یکی باشه بخونه😭

487 بازدید | 54 پست

اگه خونواده شوهر دم عروسی لج کنند و اصلا حاظر ب منطق نباشن شوهرتون نتونه کاری کنه وقتی از دست خونواده اش قهر هستید نیاد از دلتون درنیاره اصلا و خیلی راحت قید عروسی و بزنه ب نظرتون این زندگی ادامه دادنش حماقت نیست؟؟ من ک اصلا ب خونواده اش حس خوب ندارم و همسرم هم فک میکنم نمیتونه اصلا دفاع کنه تازه ب من میگه غرغرو جا خواب عوض می‌کنه ک حرفامو نشنوه ب جای اینکه از من خجالت بکشه. ک خونوادش نابود کردن زندگیمونو ب جای اینکه از عذاب وجدان بیاد منت کشی. آخه چرا چرا چرا من انقد بدشانسحسم میگم این ازدواج اشتباهه همه وجودم میگه اشتباهه

هنوز عروسی نگرفتین جا خوابشو جدا میکنه؟چجوری؟

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهه ازدواجت.منم اونروزی که سرویس طلامو مادرشوهرم رفت زپرتی خرید اورد باید میفهمیدم شوهرم خیلی وابسته هست و اختیار دست مادره هست ولی من ادای عروس خوب دراوردم و چیزی نگفتم.

من آینده شماهستم یه جورایی

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

پسری که نتونه از همسرش مقابل خونوادش دفاع کنه قابل اطمینان نیست چون نمیتونه برخلاف نظرشون کاری کنه و اونام فردا پس فردا تو همه کاری دخالت میکنن بدون اجازشون آب هم نمیتونی بخوری جایی هم نمیتونین تنها برین باید هرجا میگن حضور داشته باشین اختیار خرجتون دست خودتون نمیمونه یه پسر وقتی قابل اعتماده که دیگه بدونه هیچی جز تاراحتی خانمش مهم نیست و خانواده ای که به زنش بی احترامی کننو بندازه دور یا حدالامکان اجازه نده بازنش بد رفتاری کنن پشتش باشه که اونام حدشونو بدونن

من بعنوان یک مرد میگم این ازدواج  کاملا اشتباه است 

تو یه تایپکی خوندم باز یکی این مشکلو داشت تازه بعد چند مدت شوهرش کتکش زده بود و طلاقشم داده بود این نو مردا وابسته به خانوادشونن و اصلا بدرد زندگی نمیخورن 

اشتباهه ازدواجت.منم اونروزی که سرویس طلامو مادرشوهرم رفت زپرتی خرید اورد باید میفهمیدم شوهرم خیلی وا ...

کاش بشنوه الان داغه متوجه نیست دلم میخواد زار بزنم که فقط این ازدواج اتفتق نیفته چون تز الان مشخصه که خانوادش مهم ترن براش کاش این خامم به حرفمون گوش بده

من بعنوان یک مرد میگم این ازدواج کاملا اشتباه است تو یه تایپکی خوندم باز یکی این مشکلو داشت تازه بع ...

ممنونم منم همینو میگم خونواده اش حرف نامنطق میزنن راحت قبول می‌کنه و میگه تو هم باید آنجام بدی تا من نگم نمیفهمه حرفشون زوره  منطق نیست تازه بفهمه هم فایده ندارد چون نمیتونه خونوادش رو متقاعد کنه و من میترسم از این کنترل خونواده اش

ممنونم منم همینو میگم خونواده اش حرف نامنطق میزنن راحت قبول می‌کنه و میگه تو هم باید آنجام بدی تا من ...

عشقم معمولا پسرا تو دوران قبل ازدواج خودشونو‌خوب جلوه میدن این که از الان نمیتونه خودشو کنترل کنه پیرت میکنه