2777
2789
عنوان

کاش یکی باشه بخونه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 54 پست
اینجور ادمی ذوقتو کور میکنه هیچ افسردتم میکنه بیخیالش تو لیاقت کسیو داری که با ذوقش احساس خوشبختی به ...

من بخدا از وقتی خونه خودم اومدم سعی کردم مراعات کنم نمی‌گم کامل هستم اما منم تحت فشاره نامزدم دم عروسیم انقد اذیتم کردن از همه چی بریدم حالا شوعرمم باهام قد میشه میگه غر میزنی خب اونا ک خونواده من نیستن مث تو راحت ببخشم من تازه عروسک غرورم می‌شکنه خونواده من انقد کوتاه اومدن انقد سعی کردیم درستش کنیم دیگ بریدم خسته شدم از این ک اونا منو نمیخام همش لج میکنن چرا باشم تو خونوادشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغلش چیه و قراره خونه جدا بگیره ؟ایا اونا خرج عروسیو میدن یا خودش؟

عروسی کوچیکه قراره بگیرن اما لباس عروس با شوعرمه  میگن حتما باید عروسیها تو ی روز باشه اما من نمیخام چون اونا خراب میکنن جشن منو اصلا منطق ندارن تازه نوع جشن های ما اصلا شبیه نیس که بخایم باهم بگیریم قرار شد دو روز بشه اما لج کردن نهار همون روز جشن من میخان جشن بگیرن من بدبخت بعد آرایشگاه باید برم باغ چجوری دو تا عروسی رو برگردونم انصاف نیست نهار ی جا باشم شب هم باز برم برقصم تالار خودم من عروس با اون لباس داغون نمیشم ب نظرت هر چی گفتم من پول لباس میدم دو تا لباس بگیریم حتی خودمم خاستم خرج بدم که دو شب بشه اصلا زیربار نمیرن این تازه اولین کارشون خیلی کارهای عجیب مبکنن

من بخدا از وقتی خونه خودم اومدم سعی کردم مراعات کنم نمی‌گم کامل هستم اما منم تحت فشاره نامزدم دم عرو ...

واقعا دوران نامزدی برا اکثرا میتونه عذاب اور ترین دوران باشه از یه طرف خونواده عروس توقع دارن براش سنگ تموم گذاشته بشه از یه طرف داماد توقع داره خرج عروسو نده خانواده دامادم فک میکنن پول باید از اسمون نازل بشه وعروس داماد از غیب بتونن تنهایی زندگیشونو بسازن تونام کمکی نکنن من خودم خیلی اذیت شدما ولی حداقل همسرت پشتت باشه بازم دلت خوشه 

واقعا دوران نامزدی برا اکثرا میتونه عذاب اور ترین دوران باشه از یه طرف خونواده عروس توقع دارن براش س ...

بخدا بهش گفتم تو باهام خوب باش ازم عذرخواهی کن بابت کار اونا پشت من باش من الان انگار غریبم بین اونا

عروسی کوچیکه قراره بگیرن اما لباس عروس با شوعرمه میگن حتما باید عروسیها تو ی روز باشه اما من نمیخام ...

عزیزم اگه قراره خرجو اونا بدن خوب تو کوتاه بیا ولی اگه همسرت میده حق ندارن نظر بدن و اینکه هرگز خودت خرج لباستو نده فک نکنن هولی

عزیزم اگه قراره خرجو اونا بدن خوب تو کوتاه بیا ولی اگه همسرت میده حق ندارن نظر بدن و اینکه هرگز خودت ...

عزیز من خرج عروسی میدن ولی واسه لج و خراب شدن عروسی خودم من اون روز عروسی دارم خودم با فامیلام برنامه ریزیامو کردم اونا عروسی خودشونو کنسل کردن  یهو دم عروسی تصمیمشون عوض شد هر چی هم گفتیم روزشو تغییرر بدین لج میکنن گفتم پول بدم چون مشکلشون فقط پوله واسه خسیس بودن دارن زندگیمو خراب میکنن. من تا الآنم همش دارم راه میام اما حرف بی منطق که قبول کردن نداره