بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به راه خوبت ادامه بده، مظلوم نباش، به وقتش از حق ات دفاع کن، اما در عین حال سعی کن در برابر تنهایی آنقدر آسیب پذیر نباشی، مثال های زیادی رو سراغ دارم که به خاطر آسیب پذیر بودن در برابر همین تنهایی افراد زیادی از زندگی شون سوع استفاده شده
اونایی ک زبون ندارن تنهان،،یکیش خودم ولی همه امیدم اول خدا.......
بعدم امام زمان هست همیشه واسم دلگرمیه دستمو خیلی جاها گرفته
خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات میکنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
بدتر که نه فقط باید بیشتر شری کنی و با همه بچوشییعنی مردمی باشی و با بقیه بگی بخندی کلا آدما اینجور ...
بخدا خیلی مردمی و خوش اخلاقم، خالههام و داییهام دائم از اخلاقم تعریف میکنن و میگن خیلی صبوری. با همه شوخی میکنم و اتفاقا غریبهها قبولم دارن مشکلم خونوادهی خودم و یه سری از فامیلای نزدیکه
تو جمع نشسته بودیم دخترعموم گفت مامانم خواهرمو بیشتر ازمن دوس داره بهش با خنده گفتم چطور مامانتو تا الان زنده گذاشتی؟ یهو مامانم نگام کرد گفت تو چه فرقی داری، تو هم همینی دیگه، اولش فکر کردم داره شوخی میکنه بعد دیدم جدی داره میگه که خواهرمو بیشتر دوس داره، بخدا همون جا شکستم اما به روی خودم نیاوردم، نمیتونید تصور کنید خواهرم چقدر بداخلاقه و چه رفتارای زشتی باهاشون داره