2777
2789

من پدرمادرم خیلی باهم مشکل داشتن و اصلا قرار بود طلاق بگیرن بابام کلی ازار و اذیت میکرد و اصلا چیزایی که جاشنیست بخوام بگم طولانی میشه و از حوصله خارجه ولی مامانم رفت دعا گرفت در عین حال که اعتقادی نداشت ولی واقعا همچی تغییر کرد و اصلا نمتونم بگم بهتون جوری شده رابطشون که ما مسخره میکنیم میگیم مثل دوتا مرغ عشقن🤦🏻‍♀️😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا اولش خیلی خوبه خیلی آخرش مهمه .قرار نیست دعا اینطور باشه که رابطه مامان بابات خوب نکنه .اتفاقات ممکن اونو خوب کنه ولی بزنه ب قسمت دیگه زندگی مثلا سلامتی ثروت ابرو یا هر چی دیگه

منم

نتیجه دیدم

اما به کسی معرفی نمیکنم چون یهو براش اوکی نباشع

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....