2777
2789

چند روزه متوجه شدم که حالش زیاد خوب نیس ینی عصبانی و ناراحته تو خودش میریزه حتی دیشب زد لیوانشو شکست ازش پرسیدم چند بار چرا عصبانی چی شده بهم هیچی جواب نداد گف همینجوری عصبانیم بعد یه دوست خیلی صمیمی داره که میدونم باهش خیلی راحته حرفاشو بهش میزنه به دوستش پیام دادم خواستم ببینم چرا اینجوریه تا پیام دادم سریع همون لحظه به رلم پیام داده که من بهش پیام دادم بعد اونم اینقد عصبانی شد هیمجوری بهم فحش میداد که چرا به دوست صمیمیش پیام دادم بهش گفتم میخواستم ازش بپرسم برای چی چن روزه حالت خوب نیس گفت به تو ربطی نداره من دلم میخاد حالم خوب نباشه اصن برو همین الان بلاکش کن اگه بلاکش نکنی رابطه ما تمومه چن بار گف بلاکش کن منم دیگه نخواستم باهش بحث کنم بلاکش کردم همونجا نمیدونم چرا آخه اینقد عصبانی شد من کاره خاصی نکردم خیلی محترمانه سلام بهش کردم گفتم سوال میخوام بکنم راجب دختری که باهشم ازش همین 

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انقد این چالشای اینستا نشون میده که پسرا دوست رلشون میریزن رو هم که ذهن همه رو منحرف کرده، لابد ترسیده یه چیزی بینتون اتفاق بیفته

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

من اگر بودم هردوشونو بلاک میکردم    

من همونیم که ازش می‌ترسیدم🩸!من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🗡!من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم !من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه:اوه لعنتی باز بیدار شد !من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت🩸!من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم🪦!من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانوهاشون راه برن🪓🩸!من همونیم که رنجیدم ولی تهش خیلی شیک خندیدم😏!من همونیم که هنوز میگم: یادم نمیره هیچوقت قهقهه هاتون کاری کنم برسه روز مرگ خنده هاتون  .آهااااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏💙.من همونیم که اگه یه رقیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی واااای به روزی که بهم خیانت کنه 🪓🩸.من همونیم که هنوزم میگم:از خودم خیلیییی خوشم میاد چون خیلیا دوست دارن سر به تنم نباشه🤪🔪 . من همونیم که هنوزم میگم:هرچی از من فهمیدی دروغه🥺من بدتر از این حرفام  .   15 سال و نیمَمِهههههه🧨                            ♠️ HTX♠️            

شما مقصر نیستی. اون دختر مشکل داره . درکش کن. شایدم پریود بوده. 

خانم های وقتی دوران پریودی شون باشه ممکنه حتی یه زخم کهنه یا یه اتفاق واسه چند هفته گذشته براشون زنده بشه و اعصابشونو بریزه بهم 

ولی دختری که در این حد عصبانی میشه و لیوان می‌شکنه رو اصلا نمیتونم باهاش ادامه بدم 

خب بایدم ناراحت شه آخه دخترا دوس ندارم عشقشون با ی دختر دیگه چت کنه و اینجوری برداشت میشه ک ب مرور با هم صميمی میشین و خدایی نکرده خیانت پیش بیاد

ایشونم الان عصبانیه با ناز خریدن و برخورد خوش بپرس مشکلش چیه اگ نگفت دیگه چیزی ازش نپرس