2777
2789
عنوان

تروخدا جواب بدین

124 بازدید | 19 پست

رابطه بدون پیشگیری داشتم😭

میترسمممم 

قرص اورژانسی چطور بخورم؟

و اگه بخوام بعد چن وقت اقدام به بارداری کنم بخاطر اینکه الان قرص خوردم مشکلی پیش نمیاد ؟؟تروخدا جواب بدین خجالت میکشم از کسی بپرسم

نه مشکلی نیست

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ۱ هفته بعد قرصم اقدام کنی مشکلی نداره؟برا بچه مشکلی پیش نمیاد؟

باید همون شب اول یا نهایتش شب بعدش قرصو میخوردی....نمیدونم ولی فکر کنم یک هفته زود باشه دقیق نمیدونم عزیزم‌....شما که میخوای بچه دار شی چه الان چه هفته بعد فرقی نداره که

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

چرا خجالت میکشی وا حالت خوبه ؟ طرف مگه شوهرت نیست؟نه مشکلی پیش نمیاد الان ملت چیکار میکنند پس؟

از شوهرم خجالت نمیکشم ک

میگم این سوالارو خجالت میکشم از کسی بپرسم 

همین راجب قرص...

باید همون شب اول یا نهایتش شب بعدش قرصو میخوردی....نمیدونم ولی فکر کنم یک هفته زود باشه دقیق نمیدونم ...

نه مثال زدم😂

شوهرم میگه ماه بعد

میخوام قبل اقدام حتما ازمایش کل بدم مطمئن شم از سلامتیم ک بعدش کم خونی...یا هرچیزی نداشته باشم باخیال راحت اقدام کنیم

نه مثال زدم😂شوهرم میگه ماه بعدمیخوام قبل اقدام حتما ازمایش کل بدم مطمئن شم از سلامتیم ک بعدش کم خون ...

😂😂هی خواهر حالا که دیگه بچه تشکیلم شده..ول کن این باکلاس بازیارو دنبال اسم بگرد

عشقم بنظرت ۲۰ سال سن برا بچه خوبه؟

بیست سالته؟ 

عزیزم.‌‌

پس چی که زوده!!!

تو خودت هنوز بچه ای دختر. اون اندام خوشکلتو از الآن خراب نکن. چند سال واسه خودت عشق کن با شوهرت برو ایرانو بگرد. اصلا شوهرتو بشناس. چه خبره فورا میخوای خودتو گرفتار  کنی مثل زنای قدیم بشینی بچه تر و خشک کنی؟

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
بیست سالته؟ عزیزم.‌‌پس چی که زوده!!!تو خودت هنوز بچه ای دختر. اون اندام خوشکلتو از الآن خراب نکن. چن ...

اره هنوز ۲۰ ام نشدم ۱۹ ام

منم همینو میگم

ولی خب شوهرم میگه بچع بیاریم...