2777
2789

من یه دختر دایی دارم،۹ سال ازم بزرگتره!!

بشدت ادم حسود و خسیسیه 😑

مجرد هم هست

مثلا چشم نداره جلو اون کسی از من تعریف کنه،مثلا کسی بهم بگه خوشگلی بعدش قطعااا رفتارش تغییر میکنه

یا مثلا یه پسر اگه خیلی خیلی اتفاقی باهاش چشم تو چشم بشه میگه وای من چقدر خوشگلم چقدر کاملم طرف رو من کراش زده😐😂

یجا یه خانوم داشت بامن صحبت میکرد درباره پسرش که مجرد بود

بعد دخترداییم اومده میگه نه به منم درباره پسرش گفته،به فلانی هم گفته به همه میگه درباره پسرش دلتو خوش نکن🙂‍↔️

یعنی بچهاااا اگه یه نفر‌،مخصوصااا پسر باشه،با من صحبت کنه یا نگام کنه این از حسودی میترکه قشنگ قیافش تغییر میکنه بعدشم قطعااا میاد میگه اون هوله منم خیلی نگاه میکنه با منم خیلی صحبت میکنه من محل نمیدم😐😐💔

اخه یکی نیست بگه تو ۹ سااااااال از من بزرگتری حسادت چی میکنی اخه چرا با من خودتو مقایسه میکنی🤦‍♀️🤦‍♀️

من یه دخترخاله دارم خیلی خوشگله سه تا بچه هم داره،و میشه دخترعمه ی اون 

دیشب تو مهمونی که اکثرا فامیلای دورمون بودن چندد نفر به من گفتن چقدر شبیه فاطمه ای اگه نمیشناختیمت فک میکردیم خواهر اونی و این حرفا

بعد این فاطمه یه خواهر هم داره که زیاد خوشگل نیست،دخترداییم بعدش که رفتن به من میگه تو اصلا شبیه فاطمه نیستی بیشتر شبیه خواهرشی😐😐

اون یکی دخترداییم ازدواج کرده،بعد اینا قبل ازدواج اون دخترداییم خیلی خیلی باهم صمیمی بودن،ولی این دخترداییم از وقتی ازدواج کرده رازی نمونده که اون دخترداییم بهش بگه و این نیاد برا بقیه تعریف کنه!!😐

جلو خودش باهاش خوبه خیلی هم خوبه اما از پشت سرررر

همش هم میگه من اصلا با ادمی مثل شوهر اون دلم نمیخواد ازدواج کنم کسی اونو ادم حساب نمیکنه😑😑

و انقدرررر خسیسهههه

یعالمه لباس داره ولی بااازم چشمش دنبال لباسای منه

هزار تا لباس هم داشته باشه باز از لباسای من قرض میگیره

کارمند هم هست تازه

میاد خونمون همچین از بادی اسپلش و ادکلنام استفاده میکنه انگار از شیر اب پرشون کردم

حالا همین انقدر خسیسه دست بزنی به وسایلاش از دستت میکشه میزاره سرجاش

تاحالا یه پاف هم از ادکلنای این من نزدم ولی نصف ادکلنای منو این خانم استفاده کرده

قبلنا چیزی نمیگفتم بهش،ولی الانا دارم جوابشو میدم

بعد یچیز دیگه اینکه این ادم تو جمع هایی که بقیه دختر دایی هام یا دختر خاله هام باشن کلاا پیش اوناس

ولی وقتی نباشن همش پیش منه

چقدر زیاااد شد بیاین دورهم حرف بزنیم منم یکم اروم بشم🙂😂❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسایلاتو قایم کن میاد این عقده ایه محل نده بهش اصلا از زندگیتم نزار سر در بیاره

وسیله هامو جمع کردم بعد همین ناراحت شدع بود که چرا لوازم ارایشیاشو از رو میزش برداشته مگه من میخوردم اونارو😂