موهام خیلی خشک وز بود ب پیشنهاد دوستام پروتئین تراپی انجام دادم الان سردرد شدید دارم موادشم خوب بود گاز فقط ی ذره موقع اتوکشی داشت وای نکنه موهام بریزه بدبخت میشم همین الانم شده اندازه دم موش حین کار خیلی مو کنده شد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مشاوره رایگان پوست و مو توسط کارشناسان شرکت لیاتیم
روبیکا. Trustisho
🙋🏻♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو 🛍️ فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
نارگیل نه ارگان عزیزم پنتن بگیر رنگ بنفشه موهات رو هم نرم میکنه هم گره موهات رو براحتی باز میکرد درکنارش یه کرم موی سبک هم بگیر برای بعد حمومت موقعی ک موهات مرطوب هست توی دومرحله اول کرم یا ارگان روبزن
انقد ماسک موی خونگی هست خودت پیدا کن تواین پیجا استفاده کن
ربطی نداره عزیزم بعضی جنس موها اصلأ خوب نیست نمونش خودم شامپو و ماسک گرون میگرفتم باز میرفتم بیرون ...
موهای منم فر موج دار هست بهشون میرسم بهترمیشن حتما نباید ک لخت باشن شما نرم کننده مثل ارگان بگیر من از پنتن خیلی راضی بودم کرم موشم یادمه خوب بود اما روݝنش بهتر