2777
2789
عنوان

سود امروز من در طلای آب شده

1918 بازدید | 10 پست

توجه کنید این بازار از نظر شرعی دارای اشکال هست هر کسی اعتقاد داره به سمتش نره

به درخواست کاربرانی این سایت جدید رو تست کردم کیوان گلد هست هیچ گونه مجوزی نداره و هر لحظه باید منتظر از دست رفتن سرمایتون باشید

این بازار ها دارای فشار روانی و استرس زیادی هستند چندین سال باید تمرین کنید با یکی دوماه به هیچ وجه نمیتونید سود ده باشید روز شنبه ۱۵۰۰ ضرر کردم امروز جبران کردم

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا برنامه ای هست جایی هست که بشه واقعا فقط سود کرد؟

توضیحات رو بخونید

فقط سود نیست ضرر هم داره

برای سود کردن باید چندین سال وقت بذارید و تمرین کنید و آزمون خطا کنید و شکست بخورید همینطوری با دیدن وند تا کلیپ نمیشه سود کرد

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
از کجا یاد گرفتید ؟منم خیلی دوست دارم بیام تو این کارا بورس و ایناسرمایمم ۳ تومنه میشه؟

بهترین منبع یوتیوب هیت چندین سال زمان میبره

کمترین سرمایه ممکن باید ۱۰۰۰ دلار باشه

با ۳ تومن هیچ‌کاری نمیتونید کنید جز ضرر کردن

بهترین منبع یوتیوب هیت چندین سال زمان میبرهکمترین سرمایه ممکن باید ۱۰۰۰ دلار باشهبا ۳ تومن هیچ‌کاری ...

پس سرمایه زباد میخواد 

آخه ی سری ها تبلیغ میکردن دوره می‌فروختن میگفتن با سه تومن میتونید کلی سود کنید 

میشه برا سلامتیم یه صلوات بفرستی؟🙏🙏

با ۳۰ میلیون میخوام بیام تو کار ارز چیکار کنم بنظرتون خوبه؟ از کجا شروع کنم

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤
پس سرمایه زباد میخواد آخه ی سری ها تبلیغ میکردن دوره می‌فروختن میگفتن با سه تومن میتونید کلی سود کنی ...

با سه تومن میتونید شروع کنید ولی سود نمیکنید فقط ضرر هست اولا باید حد اعقل ۱ سالی در دمو تمرین کنید دوما تبلیغات اسمش روشه فقط تبلیغع هیچ وقت از ضرر هاشون بهتون نگفتن در تصویر میبیند که ۱۵۰۰ ضرر کردم روز شنبه

اصلا آسون نیست

با ۳۰ میلیون میخوام بیام تو کار ارز چیکار کنم بنظرتون خوبه؟ از کجا شروع کنم

اول باید تحلیل تکنیکال یاد بگیرید که انواع اقسام داره باید ببینید با چه سبکی راحت هستید و قابل فهم هست براتون خد اعقل ۶ ماه زمان میبره بعدش باید در دمو تمرین کنید ممکنه ۶ ماه تا چندین سال طول بکشه هیچ تضمینی وجود نداره

بازار های مالی به سدت پر ریسک هستند دارای فشار روانی و تسترس زیادی هستند