2777
2789

با مشاور یا روانشناس که خیلی خوب باشه برای کابوس هات صحبت کن

استرس خیلی تاثیر داره

خواهرم همین مشکل رو داشت روانشناس بهش دستورات غذایی و عملی داد خوب شد

در گذشته بازاری بوده به اسم بازار برده ج.ن.س‌ی.نشانه اون هم این بود که زنانی که در آنجا برای فروش بودند ساق پا و مچ پاهاشون پیدا بوده و خریدار بر اساس مچ و ساق پای زن ،اون رو برای بردگی ج.ن.س.ی انتخاب میکرده . و اما امروز این رفتار به عنوان مد به کار می رود بدون آنکه مردم بدانند(اگاهانه انتخاب کنیم نه ندانسته)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مشاور یا روانشناس که خیلی خوب باشه برای کابوس هات صحبت کناسترس خیلی تاثیر دارهخواهرم همین مشکل رو ...

حیف دسترسی ندارم به مشاور فعلا

واقعا دیگه نابود شدم زندگی خودم کم اشوبه خوابا هم یجوری وحشت زدم میکنن که اب خوش از گلوم پایین نره

سلام ببخشید خوابهای دم صبح یعنی قبل وبعد از ادان تعبیر دارن، بقیه ساعات به گفته بزرگان، درصد تعبیرشان خیلی کمه

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
سلام ببخشید خوابهای دم صبح یعنی قبل وبعد از ادان تعبیر دارن، بقیه ساعات به گفته بزرگان، درصد تعبیرشا ...

منم تقریبا ۹۰٪ خوابهایی که تعبیر شدن برام بعد اذان بوده

دقیقا صبح و همونایی که بعدش دیگه بیدار شدم کامل

انقد خوابای عجیب میبینم میگم نکنه هشداری چیزی باشه

منم تقریبا ۹۰٪ خوابهایی که تعبیر شدن برام بعد اذان بودهدقیقا صبح و همونایی که بعدش دیگه بیدار شدم کا ...

درسته، البته روز واوایل شب آن مورد در دهنت درگیر نباشه

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
حیف دسترسی ندارم به مشاور فعلاواقعا دیگه نابود شدم زندگی خودم کم اشوبه خوابا هم یجوری وحشت زدم میکنن ...

ممکنه طبعت سودایی شده باشه اگر امکان دارد برو پیش طب سنتی 

خواهرم هم رفت اونجا و هم روانشناس و هم اینکه مدرسه ای بود و بالاخره مدرسه استرس داره و...

یه سری دستورات که مشاور به خواهرم داده بود رو میگم ولی ممکنه برای هر طبعی متفاوت باشه و اصلا برای شما ضرر داشته باشه پس اگر میتونین پیش طب سنتی برین

به خواهرم گفته بود که خیلییی کم سردی جات مثل ترشی یا ماست و لبنیات یخور چون خیلی تاثیر داره

بعد گفته بود پاش رو بزاره توی آب نمک 

بعد بهش گفت که آب زرشک بخوره(فکر میکنم این  تاثیر قابل توجهی داشت)

طب سنتی هم یه سری دارو ها رو بهش داد

ولی منشا کابوس ها میتونه از سردی مغز و استرس باشه اگر میتونین درمانش کنین

در گذشته بازاری بوده به اسم بازار برده ج.ن.س‌ی.نشانه اون هم این بود که زنانی که در آنجا برای فروش بودند ساق پا و مچ پاهاشون پیدا بوده و خریدار بر اساس مچ و ساق پای زن ،اون رو برای بردگی ج.ن.س.ی انتخاب میکرده . و اما امروز این رفتار به عنوان مد به کار می رود بدون آنکه مردم بدانند(اگاهانه انتخاب کنیم نه ندانسته)
بگو تعبیر کنم

یسری ادم میریزن سرم دست و پامو میگیرن و میزنن فقط 

هرچقد تقلا میکنم که دفاع کنم نمیشه بعد یجوری میزنن که واقعا درد میگیره تو خواب، چهره هارو یادمه ولی تا حالا تو عمرم ندیدم همشون دخترن   اصلا ظهر که اینو دیدم هنوز نتونستم اروم و قرار بگیرم 

دم صبح هم خواب دیدم فا ل گرفتم نتیجش پیروزی و خوب بوده 

سعی میکنم رعایت کنم از فردا اب زرشک زیاد میخورم

زیاد نخوری که برات ضرر داشته باشه

هر چیزی به اندازش بیشتر از یه لیوان نخور شاید ضرر داشته باشه

عزیزم اگر میتونی از کسی که مطمئن هست و اعتماد داری حرز امام جواد رو تهیه کن این سفارش آقای بهجت هست برای دوری از آزار و اذیت ها حتما هم یه جلد بازویی بگیر ببند به بازوت خواهرم این کار رو هم کرد

برای مشکلات آزار اذیت سفارش کردن