2777
2789
زیاد نخوری که برات ضرر داشته باشههر چیزی به اندازش بیشتر از یه لیوان نخور شاید ضرر داشته باشه عزیزم ...

اتفاقا حرز دارم چندساله ولی استفاده نمیکنم...یعنی میگید دلیل کابوسام ازما بهترونه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با دست کتک میزدن یا با چوب شاغلی

نه با دست و لگد میزدن معمولا با پا خیلی محکم بود دردم میگرفت ازینکه اینجوری بهم ظلم میشد و نمیشد کاری بکنم داشتم دیوونه میشدم

این خواب تعبیرش خوبه و اینه که خدا دعات رو مستجاب می‌کنه و آرزوهات برآورده میشه و آرزوت برای داشتن شوهری خوب و موفقیت و کار مناسب و و اینکه ارثیه خوبی بهت میرسه

این خواب تعبیرش خوبه و اینه که خدا دعات رو مستجاب می‌کنه و آرزوهات برآورده میشه و آرزوت برای داشتن ش ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم...اتفاقا حاجت سختی هم دارم...اینکه چه تایمی از شبانه روز دیده باشم  تاثیر داره روی تعبیر شدن یا نشدن؟ 

خدا از دهنت بشنوه عزیزم...اتفاقا حاجت سختی هم دارم...اینکه چه تایمی از شبانه روز دیده باشم تاثیر دا ...

قبل اذان صبح باشه بهتره ولی ظهرم بوده واسه من که تعبیرش در اومده

اتفاقا حرز دارم چندساله ولی استفاده نمیکنم...یعنی میگید دلیل کابوسام ازما بهترونه؟

نه عزیزم اصلااا

کلا. حرز امام جواد انسان رو از بلا حفظ میکنه حتی از حیوانات وحشی یا مثلا چشم زخم و ...اینکه میگم برای اینکه که آسیب ها حالا هر نوع باشه حفظ بشی

حتما ازش استفاده کن

در گذشته بازاری بوده به اسم بازار برده ج.ن.س‌ی.نشانه اون هم این بود که زنانی که در آنجا برای فروش بودند ساق پا و مچ پاهاشون پیدا بوده و خریدار بر اساس مچ و ساق پای زن ،اون رو برای بردگی ج.ن.س.ی انتخاب میکرده . و اما امروز این رفتار به عنوان مد به کار می رود بدون آنکه مردم بدانند(اگاهانه انتخاب کنیم نه ندانسته)