2777
2789

چند سالی میشه قانون جذب کار میکنم

خیلی وقتا توضیح دادم بهتون

امشب میخوام یه جا همه رو جمع کنم و هرسوالی داشتین بپرسین

مورد اول کارما

کارما به زبون خودمون میشه زمین گرده

هر کاری کنی بخت برمیگرده

دیدی وقتی کم میاری کارات قبل روال پیش نمیره یهو جایی و طوری که فکر نمیکنی مشکلت حل میشه میگی یهو شدا!!!!

این همون کارمای کارای خوبته

یا شما بد کسیو بخوایین همون سرتون میاد با نفرین شما چیزی عوض نمیشه با خواست خداس همش

این اتفاق سر طرف مقابل میاد ولی نه بخاطر نفرین شما بخاطر کارما

و ادامه پایین میگم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بقیش لطفا

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای شمای مریض

اسم شخص رو به ابجد پیدا کنین

کد ۵۵۵ رو ذکر کنین

بهتره تقسیم کنین بین چند نفر مثلا 

خواهر مادر...

نفسا متفاوت اثر میذارن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بهترین ها برای من و همسرم در حال اتفاق افتادنه

من منتظر عالیترین معجزه ها هستم

خدا برای من همه چیز رو عالی پیش میبره

خدا خودش بهترین هارو سر راه من قرار میده

بهترین زندگی بهترین تجربه های شیرین در انتظار من و همسرمه

ما توسط خدای مهربان به سمت بهترین ها و بالاترین ارامش هدایت میشیم

ما به اقیانوس بی انتهای نعمت ثروت ارامش و فراوانی متصل هستیم

خدایاشکرت که من و همسرم رو در دریای نعمت و ثروت و ارامشت غرق کردی

خدایاشکرت که برام خدایی میکنی و بهترین هارو برام رقم میزنی

دوستت دارم دوستت دارم دوستت دارم ای بالاترین قدرت هستی

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

متاسفم 

مرا ببخش

متشکرم

دوستت دارم

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

یکی از راه های جذب

قانون اول اینه باور قلبی داشته باشی

با باور قلبی

هر روز صبح بعد اینکه از خواب بیدار شدی قبل هر کاری

اینارو مثال مینویسم

۱_خدایا شکرت مهدی عاشق من است

۲_خدایا شکرت ماشین پورشه خریدیم(هر چیزی مینویسی مشخص کن یا خونه۱۲۰متری فلان منطقه خریدیم به صورت واضح بنویس)

۳_خدایا شکرت درامد من ماهانه ۱۰۰ میلیون است 

۴_خدایا شکرت فرزند من بسیار موفق است

۵_خدایا شکرت بیماری بابا رو به بهبود است 

خدایاشکرت.  خدایا شکرت.   خدایا شکرت

منظور ۵ تا جمله تاکیدی بنویس و بعدش ۳ تا خدایا شکرت 

خدایا من نمیدونم چجوری ولی همین که تو میدونی کافیه من خودم رو به خودت میسپرم و میدونم که به بهترین ها هدایتم میکنی من جریان زندگی خودم رو به دستای بخشنده و توانای تو میسپرم ازت ممنونم که بهترین زندگی رو برام در نظر گرفتی همونطوری که از یه اتاق من رو به خونه ی مستقل رسوندی تو به هرکاری قادر وتوانایی، سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

کد ها

کد جذب شغل:۲۱۸۴۹۴۵۱۷۶۰۱

کد جذب عشق:۶۱۱۳۰۷۰۷

کد جذب ارامش قوی:۱۰۰۱۱۰۵۰۱۰

اعداد رو یکی یکی بخون مثلا

دو بعدش مکث ۲ ثانیه ای

۱ بعدش مکث دوثانیه ای و ادامش