2777
2789
عنوان

به کسی که زیادی با دختر راحته میشه اعتماد کرد آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 62 پست
کاش میدونستم بعد ازدواج درست میشه یا نه 😑🥲

همه چیزایی ک الان باهاشون مشکل داری بعدا دوبرابر بدتر میشه تو زندگیت و غیر قابل تحمل میشه بمرور

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

مذهبیه و قربون صدقه همکلاسی های دخترش میرفته ؟! 

بعد حسی هم بینشون نبوده ؟😂

استارتر مرزای جدیدیو توی ذهنم آنلاک کردی 😅  

دیشب به محاسبه ی دارایی‌ام از اندوه‌ها مشغول بودم و باید بگویم این مقدار نمی‌تواند ناشی از سال‌های بزرگسالی و عقلانیت باشد، احتمالا من از گهواره مشغول جمع آوری اندوه بوده‌ام."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردی که برای ابراز علاقه اش حریم نداره آدم امنی نیست!

این ویژگی‌منفی صد تا ویژگی‌مثبتش رو هم زیر سوال میبره، احتمال زیاد اگر باهاش ازدواج کنی هم شاید یه مدت خوب باشه ولی بازم میره تو‌ مود قبلی و این‌موضوع همیشه‌باعث‌ آزارت‌خواهد بود چون خودت این مدلی نیستی و‌ درست هم هست

وای نهه🥲😑😑پس بیخیال بشممم

متاسفم 🥺

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
مذهبیه و قربون صدقه همکلاسی های دخترش میرفته ؟! بعد حسی هم بینشون نبوده ؟😂استارتر مرزای جدیدیو توی ...

واقعیتش برا خودمم عجیبه😅😂این چیزایی بود که نشون میده🥲😶