2777
2789
عنوان

به کسی که زیادی با دختر راحته میشه اعتماد کرد آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 62 پست
اینا خیلی مهمن هاولی اینا بیشتر اعمال ظاهری دین هستن با اینکه خیلی خوبن ولی کافی نیستن اخلاق به شدت ...

واقعیتش اخلاقش ظاهرا خیلی خوب و مهربونه... 

ولی زیادی راحت میشه

حتی با منم خیلی سریع راحت شد اما خب میگه قصدم فقط ازواجه و اینا

اخهه میدونین خیلی هم میگه من حساسم رو تعهد و خیانت نکردنبه پسریایی که خیانت میکنن خیلی واکنش میده.. ...

این مورد تو کل دنیا بین تمامی انسانهای سالم هست ! 

یعنی یک فرانسوی اتئیست که خدا رو قبول نداره علاقه داره خیانت ببینه یا خیانت کنه ؟ خیانت در تمامی فرهنگها «تابو» محسوب میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعیتش اخلاقش ظاهرا خیلی خوب و مهربونه... ولی زیادی راحت میشهحتی با منم خیلی سریع راحت شد اما خب می ...

این زود راحت شدن متاسفانه خوب نیس

ولی خب هیچکسم بی عیب نیس بالاخره

باید ببینی قابل تحمله یا نه و اینکه میتونه رفتارشو درست کنه یا بهتر کنه یا نه

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
من آدم این شکلی دیدم اصلا منظور دار نبوده رفتاراش خیلیم پسر سالم و با شخصیتی بودهآدم مریضم دیدمدیگه ...

من تا جایی که مشناسمش با شخصیتهه... اصلا مریض به چشمم نیومده تاحالا... اما حس میکنم همیشه قراره این شکلی باشه 

کاش میدونستم بعد ازدواج درست میشه یا نه 😑🥲

به نظرم حتما قبل ازدواج در این مورد باهاش صحبت کن و مشاور هم برید اگه بهتر بشه باز امیدی هست

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
آرهه مرسی از توصیه ات عزیزم🥲

خواهش میکنم گلم

انشاالله خدا کمکت کنه و بهترین تصمیمو بگیری❤️🌹

والا نماز روزه و اینا رو قبول داره...پیاده رفته کربلا ولیی خب..

اصلا اینا ملاک نیس ک ادم هیز نباشه  من ادم میشناسم همینجور و ب زنش خیانت کرده  

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍