2777
2789
عنوان

کدوم لباس مناسب جلسه ی اول هست

385 بازدید | 20 پست

جلسه اشنایی خاستگاری هست ، 

یه مانتو پیراهنی بلند مشکی با جوراب شلواری مشکی و کتونی سفید ساده 

یا یه مانتو کتی مشکی نزدیک زانو با شلوار بگ پارچه ای مشکی یا بگ لی ذغالی . زیر مانتو هم یه شومیز مردونه سفید . با شال رنگ ذغالی تک رنگ . 

شنیدم که خانواده داماد تقریبا اهل پوشیدن مانتو های بلند هستن و با حجابن البته منم اهل مو بیرون ریختن نیستم . ولی همه بهم میگن جلسه اول خیلی بلند نپوش پر توقع میشه دیگه نمیتونی کوتاه بپوشی . ولی نمیخوام سر قد مانتو پشیمون بشه 🥴 چون ادمی ام که برام فرقی نداره اگه بگه بلند بپوش میپوشم 

حالا نمیدونم چی کنم 

بلند بپوش 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کت و شلوار خیلی خوشگله ولی مشکی نه

یه رنگ شادتر

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

سخنی ندارم😐

چطوری میتونی بزاری یکی برای لباس پوشیدنت تصمیم بگیره؟

اصلا اون تیک ک گفتی نمیخوام سر قد مانتو پشیمون‌شه من جای تو حس تحقیر بهم دست داد😐🚶

سوالی در مورد پیرسینگ داشتین در خدمتم😍#پیرسر#کارآفرین#نتورکر#طراح گرافیک

سخنی ندارم😐چطوری میتونی بزاری یکی برای لباس پوشیدنت تصمیم بگیره؟اصلا اون تیک ک گفتی نمیخوام سر قد م ...

خب داره میگه برای فرقی نداره دیگه 

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌    

سخنی ندارم😐چطوری میتونی بزاری یکی برای لباس پوشیدنت تصمیم بگیره؟اصلا اون تیک ک گفتی نمیخوام سر قد م ...

خب بالاخره من یه زمینه ای از خواسته هاشو میدونم و دارم میرم صحبت کنم ، بعدش هم واقعا برای من فرقی نداره . ادمی نیستم که بگم من باید حتما کوتاه بپوشم 

مانتویی که دارم تا مچ پا هست ، همه میگن اینو بپوشی ممکنه دیگه قبول نکنه مانتو تا زانو بپوشی

حالا تا رو زانو نپوشی آسمون به زمین میاد 😂

اگه کیس خوبیه به خاطر یه مانتو بی ارزش از دستش نده

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

دومی قشنگتر و مناسبتره اما چون گفتی نمیخوای پشیمون شه پس حتمن ریسک نکن اولیو بپوش

یه جفت چشم منتظر موفقیت منه🥺💚برام دعا کنین🙏🏻 (اون یه جفت چشم منتظر قلب منو شکست و رفت💔اما امضامو برنمیدارم)               عمر شد حرام ، باختم تمام/آبرو و نام ، در قمار دل/ بعد ازین ضرر ، ابلهم مگر/ خم کنم کمر زیر بار دل/هر دو ناکسیم، گر دگر رسیم/دل به کار من، من به کار دل/خون دل بریخت از دو چشم من/خوشدلم از این، انتحار دل/ داغدار چون لاله اش کنم/ تا به کی توان بود خارِ دل