دخترا پذیرایی روشن سفید و نسکافهای با رده های باریک طلایی رو درنظر بگیرید.حالا مشکل اشپزخونمه که رفتم یخچال ولباسشویی و ظرفشویی و اسپرسوساز و سرویس کار اشپزخونه رو تمام سیلور گرفتم و سرخکن و توستر و چای ساز و خردکن رو مشکی(چون نمیخواستم به مرور زرد بشن) با این اوصاف چه ترکیب رنگی به اشپزخونه و وسایلش میتونم اضافه کنم که از تیرگی دربیاد؟ چون من عاشق خونهی روشنم!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مشکی و سفید به هم میان.اگه کابینتهات سفیده مشکلی نیست سیلور هم تقریبا رنگ خنثی هست ومشکلی پیش نمیاد اگه آشپزخونه ت پنجره داره پرده زبرا همرنگ خطوط مبلمانت بزن
مشکی و سفید به هم میان.اگه کابینتهات سفیده مشکلی نیست سیلور هم تقریبا رنگ خنثی هست ومشکلی پیش نمیاد ...
اینا اوکیه عزیزم ولی چون کل خونم سفید و روشنه احساس میکنم وسایل اشپزخونه رو اشتباه کردم این رنگی گرفتم! الانم نمیدونم چجوری درستش کنم که به اندازه خونه بشه روشنش کرد.میخواستم یکمم وسایل و اکسسوری سفید اضافه کنم ولی دیگه خیلی بی ربط میشه🤦🏻♀️
اینا اوکیه عزیزم ولی چون کل خونم سفید و روشنه احساس میکنم وسایل اشپزخونه رو اشتباه کردم این رنگی گرف ...
آشپزخونه خیلی ربطی نداره به بقیه ی خونه مگه اینکه از این آشپزخونهه هایی باشه که یه گوشه پذیرایی میزنن و هیچ جدا کننده ای نداره.اگه اینطور هم باشه با یه میز ناهارخوری سر مبلمانت فضا رو جدا کن از پذیرایی
اما در کل واقعا نیازی نیست تمام زندگیت سفید باشه.بیا با دکوری های مشکی یا توسی پذیرایی رو با آشپزخانه ست کن.مثلا چندتا گل طبیعی با گلدان مشکی.یه مجموعه گلدان وشمع و خوشبو کننده از اینا که توی سینی هستن به رنگ مشکی و نقره ای آینه کنسول مشکی نقره ای ساعت تابلو و کلی چیزهای خوشگل دیگه