دیروز همسرم سیم کارت ایرانسل خرید با شماره جدید تل گرام نصب کرد کلی چت اومد رو صفحه تل گرام خط قبلا برا یه دختره بوده اکانتشو پاک نکرده بود چند هزار تا عکس و فیلم تو اکانتش بود اول گفتیم به یکی از اد لیستاش پی ام بدیم سیم کارتو بهش بدیم بعد که یکی دو تا چتشو نگاه کردم😨😨😨وااای عکسهای خفن با نیم تنه شورت با دوس پسراش فیلم های رابطه با پسرا 😱😱😱 همینجوری مونده بودم به شوهرم چی بگم از یه طرف پاک میکردم اون نبینه😂😂وحشتناک بود الان موندیم سیم کارتو چیکارش کنیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
ایرانسل دزد، هی سیم کارتاای استفاده نشده مردمو میفروشن همین میشه، حالا کار ندارم سیم کارت متعلق به کی بود و چی داشته، چیزی که زیاده سیم کارت، به نظرم یکی دیگه بخرین
اگه مال آدم سالمی نبوده حیف شمانیست که دستتون باشه...
گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ... اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد