2821
2789

رفتی کنسرت دعا کن مام بریم از طرف منم آرتا رو نگاه کن 

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده دركمدهايشان آويخته شده راندارندبعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجيرشده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواندسر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی هست؟

آرتا وانتونز خواننده ایرانی مقیم خارج

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده دركمدهايشان آويخته شده راندارندبعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجيرشده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواندسر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌

من آرزو دارم یه کیلو متری آرتا باشم بچه پولدار😭:))))

خب منظورم اینه که بازم بزاره استانبول میزاره ؟

خدایی ما باید از کجا بدونیم یه سوالایی میپرسیدا😬

برکه ای گفت به خود: «ماه به من خیره شده ست»😎😏🏞ماه خندید که من چشم به «خود» دوخته ام!😐😆🌃