2777
2789
عنوان

خانمای اهل مطالعه ممکنه بیاید

102 بازدید | 20 پست

توی کتابی نوشته شده به اهداف اصلا فکر نکنید و به سیستم یعنی راه رسیدن بهش  و ریزه کاریاش فکر کنید

میخوام بدونم منظورش از فکر کردن به هدف چیه؟

ایا همون رویا پردازی رو میگه؟ چون اصلا اسمی از رویا پردازی نیورد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کلا خیال‌پردازی راجب رویا و تصور کردن ۱۰۰ خودت تو اون موقعیت و لحظه اشتباه محضه 

تو حتی فکر کن یک درصد هم بهش نرسی

روح و روانت آسیب میبینه 

متاسفانه من تجربه ش کردم

ناراحت بودن اتلاف وقته ، قدر وقتیو که خدا برای زندگی کردن بهت هدیه داده رو بدون :)🦋☁️

یعنی توی ذهن خودت تجسم نکن که به اون هدف رسیدی و اون چیز رو بدست آوردی بجاش راه رسیدن به اون هدف و مسیر هایی که باید طی کنی و کارهایی که باید انجام بدی رو تصور کن 

به عنوان مثال اگر کنکوری هستی و هدفت پزشکیه توی ذهنت خودت رو پزشک تجسم نکن بجاش تلاش برای پزشک شدن رو تصور کن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یعنی توی ذهن خودت تجسم نکن که به اون هدف رسیدی و اون چیز رو بدست آوردی بجاش راه رسیدن به اون هدف و م ...

اما همون فکر کردن به مقصد هم میتونه انگیزه بده

تعجب میکنم از حرف نویسنده

اما همون فکر کردن به مقصد هم میتونه انگیزه بدهتعجب میکنم از حرف نویسنده

عزیزم وقتی آدم یه چیزی رو بدست آورده بدونه توی ذهنش 

کمتر برای رسیدن بهش تلاش میکنه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اتفاقا به نظرم به هدفت فکر کن و اینکه بهش رسیدی اون لحظه مغز دوپامین ترشح میکنه و باعث میشه انگیزه بگیری واسه جنگیدن و رسیدن بهش 

از چه کتابی بوده این جمله؟ باید پس و پیشش رو بذاری تا کامل بدونم هدفش چی بوده