2777
2789
عنوان

کیا جدا شدن

219 بازدید | 21 پست

خونه پدرتون هستین ؟

من برام خیلی سخته دو ماه خونه پدرمم ولی بعد ۷ سال زندگی خیلی سختهههههه جا ندارم برای وسایلم 

جا ندارم برای خودم پدرم سخت گیره 

نمیدونم این چه سرنوشتیه اخه 

۷سال زندگی کردم ساختم هرجور 

تواین ۷ سال دوبارم تا طلاق رفتیم و برگشتیم شرط برگشت من بخشیدن مهریم بود که بخشیدم ولی باز ۷ ماه پیش رفت درخواست طلاق داد 

دیگه موندم دست خودم خستم از خودم سرنوشتم خستم از زندگیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا دردش چیه؟ درد بی درمون بگیره الهی

دست بزن داره فقط قهر میکنه همیشه تنها بودم 

وابسته خانوادشه فقط مادرش مهم براش

من براش مهم نبودم 

طلاهامم گرفت پولامو گرفت من از زندگیش انداخت بیرون

هنوز زنشم

خب پس هنوز میشه ی کارایی کرد ،بخدا طلاق بگیری بدبختیت تازه از اونجا شروع میشه ،ی همسایمون طلاق گرفته با ی بچه برگشته خونه باباش ،هر روز با مادرش دعوا داره سر شستن ،سر خوردن سر حموم کردن خب گوه تو این رندگی 

خب پس هنوز میشه ی کارایی کرد ،بخدا طلاق بگیری بدبختیت تازه از اونجا شروع میشه ،ی همسایمون طلاق گرفته ...

ن راهی نمونده دیگه خانوادمم نمیزارن برگردم خودشم نمیخاد دیگه هر چی حیا و حرمت بوده رفته

دست بزن داره فقط قهر میکنه همیشه تنها بودم وابسته خانوادشه فقط مادرش مهم براشمن براش مهم نبودم طلاها ...

شوهر منم سال به سال منو بیرون می کنه چندین ماه دنبالمم نمیاد واقعا درکت می کنم ... حالا شما مادر خودته من زن بابا هم دارم واقعا دیوونه میشم 

شوهر منم سال به سال منو بیرون می کنه چندین ماه دنبالمم نمیاد واقعا درکت می کنم ... حالا شما مادر خود ...

یعنی ایجور مردا رو فقط باید ی بلایی ب سرش بیاری که کارش بکشه ب تیمارستان 

شوهر منم سال به سال منو بیرون می کنه چندین ماه دنبالمم نمیاد واقعا درکت می کنم ... حالا شما مادر خود ...

بچه دارین ؟

خیلی سخته به قرآن برگشتن خونه پدر

میگم کثافت نمیخاستی چرا منو بدبخت کردی