2777
2789
عنوان

بوی نفس پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 29 پست
عزیزم سیگار روزی یه پاکت میکشید،بعدش ترک کرد،ولی بعدش یروز یه سیگار له شده تو لیوان تو ماشینش دیدم،ک ...

ترکم کنه احتمالش زیاده دوباره بکشه یه پاکتم خ زیاده الان ریه شو نابود کرده

من بابام بخاطر سیگار مریض شد اصلا قبول نکن گناه داری🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترکم کنه احتمالش زیاده دوباره بکشه یه پاکتم خ زیاده الان ریه شو نابود کردهمن بابام بخاطر سیگار مریض ...

قسم خورد گفت برای دوستمه ولی باور نکردم،نه عزیزم جدا شدم ازش🥺🥺هیچ جوره بهم نمیخوردیم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
عزیزم سیگار روزی یه پاکت میکشید،بعدش ترک کرد،ولی بعدش یروز یه سیگار له شده تو لیوان تو ماشینش دیدم،ک ...

یه دود یه دود دودورودودودود

شوهر من اولا ته سیگار پیدا میکردم 

چندبار بعدش شیره تریاک پیدا کردم 

لعنت بهشون با این جنس خرابشون 

کسی ک ب دود علاقه داشته باشه سمت همه جور دودی ممکنه بره 

قسم خورد گفت برای دوستمه ولی باور نکردم،نه عزیزم جدا شدم ازش🥺🥺هیچ جوره بهم نمیخوردیم

همشون همینو میگن این چیزا رو جدی بگیر ،برو تاپیک های منو بخون یجوری بدبخت شدم ک راه خلاصی ام ندارم ،هردفعه هم پیدا کردنی میکه برا دوستمه برا داداشمه 

یه دود یه دود دودورودودودودشوهر من اولا ته سیگار پیدا میکردم چندبار بعدش شیره تریاک پیدا کردم لعنت ب ...

😞😞😞چطور ب خودشون اجازه میدن

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
همشون همینو میگن این چیزا رو جدی بگیر ،برو تاپیک های منو بخون یجوری بدبخت شدم ک راه خلاصی ام ندارم ، ...

🙏🙏چ خوبه،میدونین همیشه خدارو شکر میکنم با این سایت آشنا شدم،خیلی تجربه ها کمکم میکنه خییییلی

اره عزیزم ،الان ده ساله از ته دل نخندیدم ،ب هیچکدوم از آرزوها و اهدافم نزاشته برسم هیچ نور روشنی نزا ...

عزیزم سنتون کمه هنوز،اگ بخای مسیرتو عوض کنی خیییلی سخته و ضربه عاطفی میخوری ولی بمرور بهتر میشی

اگرم تو این مسیر بمونی هم بدتر و دائم حالت بدت رو داری

ازدواج سنتی بود؟اوایل متوجه بدیا نشدین؟بچه دارین؟

عزیزم سنتون کمه هنوز،اگ بخای مسیرتو عوض کنی خیییلی سخته و ضربه عاطفی میخوری ولی بمرور بهتر میشیاگرم ...

ن سنتی نیود ،عشق و عاشقی بودیم،ن تو دوستی چندبار بیرون رفتم هیچی متوجه نشدم ،خیلی خوب بود ،بعد عقد دیدم انقد بچه ننه هس ک اصلا همچین چیزی واقعا امکان نداره ،امید عجیب غریبه عاطفه اش ب خانوادش ،اره ی دختر دارم ،بخت من سیاه بود زن هر کی دیگم میشدم اینجوری از ای درمیومد 

من اعتقاد دارم ب طالع

ن سنتی نیود ،عشق و عاشقی بودیم،ن تو دوستی چندبار بیرون رفتم هیچی متوجه نشدم ،خیلی خوب بود ،بعد عقد د ...

نمیشه ببریش پیش مشاور؟

نمیشه ببریش پیش مشاور؟

خیلی رفتیم ،محل نمیده ب مشاور و اینا ،کلا میکه فقط خودم حالیمه و مامانم اینا ،بقیه هیچی نمیفهمن ،هر چی ما میگیم و هر چی ما می‌کنیم همون درسته ،ببین مشاور برا کسی هس ک ناخواسته با رفتاراش بقیه رو میرنجونع مشاور هم مهارت های کنترل خشم و روابط عاطفی رو باهاش کار میکنه ،شوهر من ناخواسته نیس ک ،تمام رفتاراش از عمد با قصد و غرض هست 

خیلی رفتیم ،محل نمیده ب مشاور و اینا ،کلا میکه فقط خودم حالیمه و مامانم اینا ،بقیه هیچی نمیفهمن ،هر ...

ای خداااا🥺چی بگم