2777
2789

سلام عزیزان 

من توی دوراهی گیر کردم 

نمیدونم کنکور بمونم ؟ که متاسفانه روحیه اش رو ندارم 

از طرفی کنکور دادن توانایی مالی میخواد ، من امسال حتی ازمون ثبت نام نکردم 

کتاب تست هم نداشتم یه بزرگواری لطف کرد بهم امانت داد کتاب هاشو 

که خب منم نمیتونم هزینه کنم برا کنکور 

از یه طرف میگم یه مدت برم یه حایی کار کنم و بعد پولامو جمع کنم و ی مهارت یاد بگیرم 

ولی ..نمیدونم چه مهارتی ..به هرایشگری که اصلا نه علاقه دارم..نه استعدادشو 

شما پیشنهادی دارین برام؟ممنون میشم بگید 

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی داره اگه خودتو از بچگی تو یه شغل یا رشته خاص تصور میکردی و از لحاظ روحیه ای و جو خانواده میتونی بشینی بشین نه که بازم برو دنبال چیزی که بهش علاقه داری خارج از کنکور

بستگی داره اگه خودتو از بچگی تو یه شغل یا رشته خاص تصور میکردی و از لحاظ روحیه ای و جو خانواده میتون ...

چند سال اخیر دوست داشتم مزشک بشم ولی نه در حدی ک الان نتونم بی خیالش بشم 

من الان میخوام یه شغل داشته باشم که تو اون شغل موفق باشم 

علاقه به رشته وشغل خاصی ندارم 

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

چند سال اخیر دوست داشتم مزشک بشم ولی نه در حدی ک الان نتونم بی خیالش بشم من الان میخوام یه شغل داشته ...

من شاید اگه جات بودم امسال میرفتم با هررتبه ای که دارم یه رشته ای تو دانشگاه دولتی که لیسانس و بگیرم از اونور حالا شغلای مختلف و کم کم امتحان میکنم