2777
2789

نکنید چه کاریه آخه🤦🏼‍♀️

فقط 41 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ب بقیه ام اسیب میرسونه نخابیدنش فک نمیکنم گناهباشه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

با دکتر صحبت کن ،سالمندتون چندسالشه؟اگه هرروز بتونید بدید خوبه نه اینکه یهو یکماه نخرید واسش بعد اذیت بشه

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

اگه براش ضرر داشته باشه

بله

اگه باعث بشه بیماری در بدنش فعال بشه بله

واگرم طول عمرشو کم کنه

یا خدای نکرده در مرگش تسریع داشته باشه

بله

یه مشورت از پزشک معالج خودش 

که واقف احوالشه بگیر

اگه مجبوری سالمند رو نگه داری

امیدوارم خدا اجرش رو بهتون بده

و تا زمانی که خودتون هم عمر طولانی داشته باشیدمنتهی

قبراق و سرحال و بدون کمک بتونید زندگی تون رو بچرخونید