2777
2789
عنوان

قسط بندی مهریه

396 بازدید | 13 پست

شوهرم برا مهریه الان زندانه. چون تقاضای قسط بندی نکرده بود. الان وکیل براش گرفتن که بیکاره مهریه رو بدون پیش قسط ماهی 500 هزار تومن قسط بندی کنند. میشه؟ اینقدر کم. شوهرم ده ماهه من و از خونه انداخته بیرون می خواست طلاقم بده ولی به خاطر مهریه نمی تونست منم مجبور شدم اجرا بذارم 

شوهرم به ترک انفاق هم محکوم شده برا اونم یکسال زندانی داره الان وکیل به اون حکمم اعتراض زده احتمالا می خواد بگه چون بیکار بوده نمی تونسته نفقه بده. اون حکمم می خوان رد کنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم به ترک انفاق هم محکوم شده برا اونم یکسال زندانی داره الان وکیل به اون حکمم اعتراض زده احتمالا ...

به خاطربیکاریش حکم نفقه ردنمیشه درهرشرایطی بایدنفقه بده مگه ترکت کرده رفته؟چطورثابت کردی نفقه نمیده؟

به خاطربیکاریش حکم نفقه ردنمیشه درهرشرایطی بایدنفقه بده مگه ترکت کرده رفته؟چطورثابت کردی نفقه نمیده؟

از خونه بیرونم کرده بود خودش تو کلانتری اقرار کرده بود هیچی هم برام نریخت. 

من وکیل نیستم قسط بندی مهریه براساس توان مالی مرده ولی نفقه بایدبده مگرثابت کنه که توخودت خونه روترک ...

برا نفقه هم حقوقی هم کیفری محکوم شد. برا مهریه هم من یه رسید دارم که به حساب برادرش 90 میلیون پول واریز کرده شایدم بازم باشه من نمیدونم

شوهرم پارسال این موقعه یه ماه رفت ترکیه. از اول سالم پاسبورتش دست من بود می خواست بره دو بار دادخواست داده ببرم بهش بدم توشون نوشته میخوام برم مسافرت می خوام اونا رو نشون بدم که اگر پول نداره چطور میره ترکیه؟ به نظرت فایده داره