سلام کسی تا حالا کیست تخمدان با داروی کمپاند دفع کرده؟چطور دفع شده؟
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من پلی کیست داشتم پماد داره اینا که خوردم تو عرض ی ماه کیست 6سانتی دفع شد
عه چه خوب...خداروشکر...درد هم داشتین؟
من که کیست داشتم اون موقع آره از کمر درد زیر بغل شکم اونقدر درد میکرد که گریم میگرفت بعد دفع شدن درد نداشتم قبلاً پریودم درد داشت دیگه الان پریود میشم اصلا انگار پریود نشدم