2777
2789
عنوان

پوست چرب دهیدراته

3405 بازدید | 32 پست

پوست چرب  دهیدراته یک تیپ پوستی است که با کارهای غلط ما مثل کیسه کشیدن لیف زدن لایه برداری خشن  شستشوی صورت با صابون قلیایی و آب داغ به وجود میاد اونم بخاطر اینکه  سد دفاعی پوست آسیب میبینه و دیگه نمیتونه صورت رو مثل قبل مرطوب نگه داره

اگه به این جور مریضی مبتلا شدید  اولین کار 

دست کشیدن از کارهای غلط همیشگی است 

مثل شستشوی پوست با آب داغ..

لایه برداری شیمیایی یا اسکراب....

کیسه کشیدن و صابون قلیایی استفاده کردن....

در مرحله دوم  حتما به سراغ  فوم ملایم پوست حساس برید یا فوم شستشوی جو دو سر که خیلی ملایم است

و از کرم های مرطوب کننده فاقد چربی استفاده کنید 

اگر این بیماری درمان نشود  قطعا برای همیشه ماندگار می‌شود و صورت به مرور کدر لک دار  زشت کم آب می‌شود 

بجز اینا دیگه چی خوبه 

یه قرص هیدرولیک اسید همچین چیزی هست اگه اشتباه نکنم اون خوبه؟

چی کنیم خوب بشه

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تحصیلاتتون ب پوست مربوط میشه؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

استفاده از صابون های حمام که قلیایی هستند برای صورت ممنوع است......

استفاده از آب داغ یا آب سرد برای پوست صورت ممنوع است...

کیسه کشیدن و لیف زدن صورت ممنوع است....

حوله پاک کردن صورت ممنوع است.....

سد دفاعی پوست انسان مهمترین عضو و حساس ترین عضو پوست هست بخصوص در صورت برای زیبایی شما

سعی کنید به این سد دفاعی پوست آسیب نرسانید

بله

رشتتون چیه؟

سوال در مورد مبحث پوستی دارم ازتون

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
بجز اینا دیگه چی خوبه یه قرص هیدرولیک اسید همچین چیزی هست اگه اشتباه نکنم اون خوبه؟چی کنیم خوب بشه

امیدارم به این  بیماری دچار نشید 

خیلی سخت و زمان بر هستش درمان این جور بیماری 

ولی حتما از عادات غلط بالا رو گفتم دست بکشید

و سراغ  نهایتا  فوم شستشوی جو دو سر برید و یک کرم مرطوب کننده فاقد چربی حاوی سرامید یا هیالورونیک اسید 

رشتتون چیه؟سوال در مورد مبحث پوستی دارم ازتون

بگید جواب میدم اگه بلد نبودم  شما رو به پزشک متخصص پوست و مو  #‍ درماتولوژی ارجاع میدم در دایرکت اینستاگرام

که بدون کارمزد و سریعا جواب میدن 

بسیار خانوم دکتر مهربونی هستند 

بجز اینا دیگه چی خوبه یه قرص هیدرولیک اسید همچین چیزی هست اگه اشتباه نکنم اون خوبه؟چی کنیم خوب بشه

قرص هیالورونیک اسید  کلا جنبه تبلیغی دارند 

و برای بدن شاید مفید باشند 

ولی پوست صورت باید هیالورونیک اسید در لایه های ۲/۵میلی متر بهش نفوذ کنه و وارد بشه تا بتونه پوست رو مرطوب کنه 

اونم فقط با مزونیدلینگ و مزوتراپی ممکن پذیر است

امیدارم به این بیماری دچار نشید خیلی سخت و زمان بر هستش درمان این جور بیماری ولی حتما از عادات غلط ...

اتفاقن حس میکنم دچار شدم 

من پوستم گندمی روشن بود خیلی رنگشو دوس داشتم 

الان کدر شده همش رو اعصابمه اتفاقن این بلاها رو که گفتی سرش آوردم الان میگم شاید دلیلش این باشه 

پس بنظرم برم همون قرص رو بگیرم شاید مثل قبل بشه

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
اتفاقن حس میکنم دچار شدم من پوستم گندمی روشن بود خیلی رنگشو دوس داشتم الان کدر شده همش رو اعصابمه ات ...

میشه دقیقا بگی چه بلایی سر پوستت اوردی؟

شاید هنوز مبتلا نشده باشی

قرص هیالورونیک اسید کلا جنبه تبلیغی دارند و برای بدن شاید مفید باشند ولی پوست صورت باید هیالورونیک ...

اخه قبلن مرتب قرص کلاژن استفاده می‌کردم واقعا خوب بود گفتم شاید اینم خوب باشه 

بنظرتون سرمش رو استفاده کنم نتیجه میگرم؟ یه نفر که پوستش خوب شده سرمش رو بهم پیشنهاد کرد

میشه دقیقا بگی چه بلایی سر پوستت اوردی؟شاید هنوز مبتلا نشده باشی

یه مدت هر لایه برداری دستم میفتاد استفاده می‌کردم از پمادهای دم دستی تااااااا گل روشور و غیره 

حس میکنم پوستم چند درجه تیره شده علائم دهیدارته رو داره