2777
2789
عنوان

کمک

117 بازدید | 18 پست

سلام،لطفا کمک کنید،شوهرم سر کار با یکی از همکار هاش دعواش شده و حالا میگه دیگه نمیخوام برم سرکار ،ولی ما الان واقعا پول لازمیم،واز طرفی منم دلم نمیخواد بره سرکار چون شخصیتش خورد میشه،چیکار کنیم؟

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

مگه چه کاریه؟؟؟

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چه کاریه؟؟؟

مهندس ناظر،آخه مگه الان کار پیدا میشه؟؟

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

با همکارش دعواش شده یا با صاحبکارش؟

اگر با همکارش دعواش شده که سرکار نرفتن اشتباهه. اونجا رو بره، همزمان یه جای دیگه هم دنبال کار بگرده.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
بهترین کار رفتن سراغ یه کار دیگست،چاره چیه؟

واقعا خودمم نمیدونم چیکار کنم،شوهرمم فقط نشسته ،قیافه ناراحت به خودش گرفته،میگم پاشو چند تا کار بگرد،میگه ول کن حوصله ندارم 

مهندس ناظر،آخه مگه الان کار پیدا میشه؟؟

خب مگه شغلش چه ایرادی داره؟همه با همکاراشون درگیر میشن گاهی...شما باید بهش اعتماد بنفس بدی و کمکش کنی که سر کار از کسی نترسه یا خودشا دست کم نگیره...خودت الان تو این مسیله میتونی با حرف زدن نقش مهمی داشته باشی

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
با همکارش دعواش شده یا با صاحبکارش؟ اگر با همکارش دعواش شده که سرکار نرفتن اشتباهه. اونجا رو بره، ه ...

باهمکارش دعواش شده،بعد به صاحبکارش گفته یا اون بیاد یا من،اونم گفته من نمیتونم اونو بیرون کنم ،شوهر مم گفته من نمیام  

باهمکارش دعواش شده،بعد به صاحبکارش گفته یا اون بیاد یا من،اونم گفته من نمیتونم اونو بیرون کنم ،شوهر ...

تو این دوره باید ادم پررو باشه... فردا در عین بیخیالی بره سر کار.... کار نیست بخداااا

خب مگه شغلش چه ایرادی داره؟همه با همکاراشون درگیر میشن گاهی...شما باید بهش اعتماد بنفس بدی و کمکش کن ...

کلا  همه چی رو تموم کرده ،مدارکشم گرفته اومده

باهمکارش دعواش شده،بعد به صاحبکارش گفته یا اون بیاد یا من،اونم گفته من نمیتونم اونو بیرون کنم ،شوهر ...

همسرت هم زیادی تند رفته. همه جا و هر کاری یه مشکل و سختی داره. یه جا میبینی یه آدمی هست که باعث اذیته، یه جا کارش سخته، یه جا ساعت کاریش مناسب نیست. خلاصه کاری وجود نداره که بگی این دیگه عالیه و هیییچ مشکلی نداره! 

حالا امیدوارم صاحبکارش باهاش تماس بگیره و بگه برگرده سر کار.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
کلا  همه چی رو تموم کرده ،مدارکشم گرفته اومده

ای بابا چه دل پری داسته همسرت

تو این دوره باید ادم پررو باشه... فردا در عین بیخیالی بره سر کار.... کار نیست بخداااا

آخه نیست  

آخه نیست  

گفتم که تو باید بهش این حسا بدی.... حرف زدن تو و اطمینان دادن به ابنکه از همکاراش سرتره...کاربلدتره و این کار حقشه.... اگرم دیگه نرفت بازم دلداریش بده و نذار غصه بخوره... چندروز. دیگه هم بره دوباره باهاسون بحرفه راش میدن بازم