2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا ب این چیزها اعتقاد و باور نداشتم میگفتم برای قدیماس دو سال پیش مادرشوهرم میخاست شیره بپزه ب مام گفت بیاید بریم خونه روستاییمون اونجا رو اتیش بپزم مام رفتیم پسرم اونموقع هفت سالش بود هی با اتیش بازی کرد کارمون تموم شد شب برگشتیم بالا بخابیم یهو پسرم با صدای بلندی دادو بیداد میکردو میدوید هیچکس نمیتونس جلوشو بگیره فقط داد میزد تورو خدا نیا کمک دارن نزدیک میشم فقط دعا میخوندمو گریه میکردم با همسرم بردیمش بیمارستان گفتن شاید کابوس دیده برگشتیم خونه خودمون اما تا دوماه هرشبو روز همین اوصاع بود جوری ک منو همسرم فقط گریه میکردیم میگفتیم بچمون از دستمون رفت بمیرم برا پسرم تو اون دوماه آب شداخر یکی از مادر دوستای مدرسش جریانو فهمید ادرس یه سیدو داد بریدم اونجا کتاب قرانو باز کرد گفت با اتیش ب بچه جنا آسیب رسونده اونا دارن اذیتش میکنن دعا براش نوشت بعد سه ماه کم کم پسرم دیگه بهتر شد روزای خیلی سختی بود بچه م کلا نابود شد خودم افسردگی گرفته بود همسرم از نظر روحی داغون بود خدا اون سیدو انشالا خیر بده زندگیمو نجات داد

ترسیدی؟

اره بچه بودم ولی متوجه‌ شدم چیه جیغ زدم و رفتم داخل پیش مامانم

مادربزرگ بابام فوت شده بود . همه برای مراسم جمع شده بودن خونه

من رو پله های کنار راه رو زیر زمین نشسته بودم 

یهو دیدم مامان بزرگ بابام از پله های زیر زمین رف پایین

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

واههه به خانواده ت گفتی؟حتما برو پیش کسی که سردرمیاره ببین باید چیکار کنی که برن چون اثار مخرب روانی ...

دعانویس آوردیم خونه 

دیگ ندیدم

این حُسین کیست؛کِه عآلم شُدِه دیوآنِه یِ او؟! 🫀