2777
2789
عنوان

خواستگارم همه چی تمومه ولی

211 بازدید | 15 پست

سلام به همگی

اول از همه من و خواستگارم 9 سال اختلاف سنی داریم ایشون نزدیک سی سالشون هست

پدر ایشون یه شغل با درآمد بالا داره و چند طبقه خونه (ظاهراً می‌خوان یکی از خونه ها رو به پسرشون بدن ) خواستگارم هم همون جا کار می‌کنه بنابراین مستقل نیست

و دوتا زبان هم بلده و قصد مهاجرت داره به سوئیس

ظاهرش هم معمولی هست

اینم بگم که خانواده ی خوبی دارند و تقریبا فرهنگ هامون یکی هست

حالا خودم با چند تا موضوع مشکل دارم

یکی اختلاف سنی

یکی وابستگی به خانواده ( فک نمیکنم اگه بهش بگم بتونه مستقل بشه چون همش تحت حمایت خانواده بوده )

و مهاجرت

بیشترین مشکلم با وابستگی به خانوادشون هست

می‌دونم بعداً مشکل پیش میاد چون بار ها دیدم

سر یه موضوع اگه مشکل پیش بیاد سریع میگن تو که چیزی نداشتی ما بهت خونه دادیم

یا دخالت خانواده ها توی زندگی مشترک زیاد میشه

لطف میکنید اگه تجربه هاتون و نظرتون رو باهام به اشتراک بزارید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سه تا مسئله بزرگ هست اینا 

هر کدوم میتونه باعث داغون شدن زندگی مشترک بشه

مسئله چهارم سن کم خود شماست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بنظرم اینکه خانواده حمایت میکنه خیلی خوبه 

خانواده شوهرم مارو کلا رها کردن به هیچ جاشون نیستیم خیلی سخت میگذرونیم 

همیشه میگم کاش زن ادمی میشدم که پدرش سفت و سخت پشتش بود و حمایت میکرد 

البته حمایت ۱۰۰٪ رو قبول ندارم

یعنی قراره توی یه ساختمون باهم زندگی کنید؟

اگه ارامش و اعصابت برات مهمه این کارو نکن

یعنی حتی مستاجری برو اما با خانواده شوهر هر چقدر هم خوب باشن یه جا زندگی نکن.باور کن پشیمون میشی.

مگه اینکه واقعا ادم بیخیال و ریلکسی باشی

قابل توجه اونایی که ناراحتن از دستم😞بابت حرفایی که در جواب بی ادبیاتون شنیدید اگه ناراحت شدید خواستم بگم فدای سرم که ناراحت شدید چون خوب کردم لابد یه کاری کردید یه چیزی گفتید که حقتون بوده جوابشو بشنوید.از این به بعدم برنامه همینه😌من خیلی ارومم تا به دست و پام نپیچی کاریت ندارم پس حد خودتو بدون که جوابی نشنوی که خوشت نمیاد

اول برید مشاور ببینید چی میگه چون من و بقیه نی نی سایتی ها متخصص و مشاوره خانواده نیستیم صرفا تجربیات شخصی رو میگیم

ولی واقعا سخته آدمارو شناختن

تنها توصیه شخصی من اینه که نامزد بمونین رفت وآمد بیشتر کنین تا اخلاق خانواده ها و ایشون دست تون بیاد. و توی دوران عقد موقعیت هایی بوجود بیارین که امتحانش کنید میتونه مستقل زندگی کنه یا نه

و مهم تر از همه رابط ج برقرار نکنید توی دوران عقد ...

خوب همین وابستگی مشکل کمی نیست.....................فکر کن ببین میتونی یعمر با همچین مردی زندگی کنی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اگه مهاجرت قطعیهبله رو بگودیگه مهاجرت کنیاونا که پیشت نیستن

آخه این بنده خدا اصلا تا حالا فک نکنم از پدرش جدا شده باشه 

نمی‌دونم واقعا چجوری میخواد رو پای خودش اونجا وایسه

شناخت کامل روش ندارم

خوب همین وابستگی مشکل کمی نیست.....................فکر کن ببین میتونی یعمر با همچین مردی زندگی کنی

می‌دونم 

توی خانواده ی خودمون هم برای عموم که رفتن خواستگاری گفتن یه طبقه خونه می‌دیم (عموم توی مغازه های باباجونم هم کار میکنه) الان سر همین موضوع به شدت به مشکل خوردن 

از همین هم میترسم 

تازه عموم تک پسر هم نبود

ولی خواستگارم هست

می‌دونم توی خانواده ی خودمون هم برای عموم که رفتن خواستگاری گفتن یه طبقه خونه می‌دیم (عموم توی مغازه ...

خوب خدا پدرتو بیامرزه که همه اینا رو میدونی..........

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......