2777
2789
عنوان

لعنت به کسایی ک وارد زندگی متاهلا میشن❗😒

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 50 پست
دقیقا همینجوری داریم تو فامیل

انقدم زیاد شده ک نمیشه جمعش کرددد🤦

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

فقط چون همو نگاه کردن فهمیدی خیانت کردن..!!!!! چ زود نسخه میپیچید برای دیگران.. بهتر نیست قضاوت نکنید ونظر ندید... بله ب ظاهر همینه ولی شاید شما وبقبه دچار سوتفاهم شدید 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا مام گیر افتادیم ی لجن اومده خودش انداخته ب بابای من هم خرجش ماهانه میده هم میشینه خونه ما خدا ن ...

البته گلم تقصیر مردا ام هس دیگه

بابات ی آدم بدذاته ناراحت نشیا

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

استارتر این اگه نامزدش کنارش بود میدید و می‌شناخت چقدر بدرد نخوره

الان متوجه‌ش کن تا دیر نشده خودش رک دختره نجات بده

نامزدی این سبکی گول زدن خوده و فایده‌ای نداره

شناختی حاصل نمیشه

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
فقط چون همو نگاه کردن فهمیدی خیانت کردن..!!!!! چ زود نسخه میپیچید برای دیگران.. بهتر نیست قضاوت نکنی ...

آره امثال تو باعث شدن آمار خیانت بالا رفته دیگه

اگه مطمئن نبودم ک نمیگفتم 

فقط درحد نگاه نبوده باهم تلفنی حرف میزنن علنی شده رابطه شون یجورایی

زن عموم فهمیده میخواد بره به عروسش بگه پسرش چ آدمیه 

نه نارحت نمیشم عزیزم بابام عرضه نداره راست میگی ازش حمایت میکنه معلوم که اون میشه مار دوسر

به مرد نتونه خودشو کنترل کنه اختیار زنذگیشو نداشته باشه خاککک تو سرش

استارتر این اگه نامزدش کنارش بود میدید و می‌شناخت چقدر بدرد نخورهالان متوجه‌ش کن تا دیر نشده خودش رک ...

زن عموم خودش فهمیده اون یه کاری میکنه 

من بخوام بگم ک آدم بده میشم

خاک تو سرش حالا دختر عمه متاهله؟اگه نیس کرم داشت خو از اول اونو می‌گرفت مردک فاسد

ن مجرده

آره امثال تو باعث شدن آمار خیانت بالا رفته دیگهاگه مطمئن نبودم ک نمیگفتم فقط درحد نگاه نبوده باهم تل ...

امثال من!؟  اولا ادبتو رعایت کن ودرست صحبت کن.. حرفی ک از دهنت در میاد نشان از شخصیتته... چجور مبتونی انقدر راجبع دیگران بی ادبانه صحبت کنی... واینکه گفتم قضاوت نکنیم.. من شمارو میشناسم مگه.. نظرمو گفتم.. یک روی خودت کار کن اخلاقت واقعا بده

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

ن مجرده

دردشون چی بود خب از اول کور بودن همو ندیدن 

یا دنبال هوس و ممنوعه آن 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر