2777
2789
عنوان

یعنی سقط شد تموم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 30 پست
اخه چی میشه یه بار اری پوچ‌میشه؟

بیشتر مشکلات مربوط ب تخمک و اسپرم باعث میشه 

ناراحت نباش عزیزدلم میدونم خیلی خیلی سخته تا بارداری آدم بره با هزار امید و آرزو ی دفعه این شرایط پیش بیاد خیلی سخته اما قوی باش و ب خودت استراحت بده مکمل و ویتامین مصرف کن ک بتونی دوسه ماه دیگه اقدام کنی فوری باردار میشی اما با بدن قوی باردار شو

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر مشکلات مربوط ب تخمک و اسپرم باعث میشه ناراحت نباش عزیزدلم میدونم خیلی خیلی سخته تا بارداری آدم ...

اخه چه مشکلاتی؟ چرا دکتر نمیگه چیه؟

بخدا میخوردم تقویت میکردیم دوتامونم نمیدونم که اخه

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

اخه چه مشکلاتی؟ چرا دکتر نمیگه چیه؟بخدا میخوردم تقویت میکردیم دوتامونم نمیدونم که اخه

دکترا تازگیا از ما مریضا مریض تر شدن اشغالا برا گرفتن پول یا نداشتن سطح سواد درست و حسابی آدم رو سردرگم میکنن من خودم اینقدر عذاب کشیدم اخرم مجبور شدم پیش ی دکتر یکساله میرم ک فقط همین ک بخوای بری دکتر رو ببینی 550باید ویزیت بدی هربار هربارم سونو میکنه عوضی

دکترا تازگیا از ما مریضا مریض تر شدن اشغالا برا گرفتن پول یا نداشتن سطح سواد درست و حسابی آدم رو سرد ...

بخدا حاضرم بدم بگن مشکل چیه اخه 

هر سری جونم درومده از درد و. ضعف

چقدر ما زنا گناه داریم ک کل زندگیمون شده استرس

دقیقا هر لحظه و همه جاش

کاش یکی میومد میگفت مشکلم چیه خیلی میترسم باز حامله بشم باز سقط شه شده فوبیا واسم

دقیقا هر لحظه و همه جاشکاش یکی میومد میگفت مشکلم چیه خیلی میترسم باز حامله بشم باز سقط شه شده فوبیا ...

درکت میکنم اما خدانکنه عزیزم ان شاالله این آخرین سابقه سقطه و با خبرای خوشحال کننده میای صدای قلبش رو بشنوی 

درکت میکنم اما خدانکنه عزیزم ان شاالله این آخرین سابقه سقطه و با خبرای خوشحال کننده میای صدای قلبش ر ...

انشاالله 

یعنی میشه؟ امروز انقد درد کشیدم که خستم 

چرا اینهمه زن بی دردسر ناخواسته نمیفهمن اصلا مادر میشن ما اینطوریم؟ سر هر لحظه زندگیم اینطوری میشم

انشاالله یعنی میشه؟ امروز انقد درد کشیدم که خستم چرا اینهمه زن بی دردسر ناخواسته نمیفهمن اصلا مادر م ...

مشکل همینجاس هرچی دنبال بچه ایم ی چیزی میشه در دور دست ها